EL PAPA I LA FESTA "RAVE"

Veient les noticies que parlen dels joves i els seus hàbits d’oci i diversió, no acabo d’entendre massa aquestes diferencies que part de la societat vol marcar quan es parla de joves “sans” i de joventut “perduda”. No n’he trobat cap entre els qui aquest cap de setmana han anat a beneir al Sant Pare i l’església catòlica deixant la zona que han ocupat convertida en un autèntic abocador i els qui han ocupat de manera il·legal els afores d’un petit poble de la província de Soria per a celebrar una festa “rave”. 

Les 127 tones de brossa escampada per la base aèria de Cuatro Vientos (vegis la foto), ocupada pels joves cristians que han deixat el seus regalets, fins i tot condons, per donar feina als centenars d’escombriaires i als 200 camions que treuen la porqueria contrasten amb els desperfectes que estan provocant els qui ballen sense parar, sota els efectes de l’alcohol i substàncies variades, en una zona protegida que quedarà feta un fàstic. 

Hi ha un punt en comú. Tots són joves i sembla que no han rebut cap pauta de bon comportament ni recorden que s’ha de viure i deixar viure al mateix temps, gaudir sense provocar problemes. Hi ha una altra nexe que els uneix, de caire social: la resta de ciutadans pagaran de la seva butxaca les tasques de neteja dels dos llocs gràcies a aquesta mena de jovent que, per diferents motius, hauran estat uns dies sota els efectes al·lucinògens de les pastilles o dels sermons.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA