EL SÍNDIC, MÉS CAR QUE UN MINISTRE

Davant del dubte de saber què fer amb la figura del Síndic de Greuges de Tarragona atès que ens costa més car que un ministre no cal pensar més: que sigui el primer en aprimar l’administració ara que es parla del seu sobrepès. Si ens ha de costar 177.000 euros anuals per acabar fent 113 actuacions (surt a 2.700 de les quals la meitat no acaben sent admeses a tràmit, més val que es quedi a casa i que no tinguem cap més Síndic.

Ja coneixeu la meva oposició envers aquesta figura que considero passada de moda, inútil i ineficaç. Si el ciutadà vol queixar-se d’algun problema ja té l’OMAC o altres vies per aconseguir que la seva veu sigui escoltada. Si féssim una enquesta a la ciutat , un 99 per cent dels enquestats no sabria definir ni què és el Síndic ni quines funcions té. Per tant, un altre motiu per dir-li adéu.

De vividors amb sous d’escàndol ja en tenim masses i prou que els hem d’aguantar. Si s’ha d’aprimar l’administració que comenci llençant llast (lastre) i elimini sous que són diners perduts. Ja no es tracta de mantenir la figura del Síndic com demanen alguns dels partits de l’Ajuntament de Tarragona sempre i quan, diuen, qui ocupi el càrrec estigui formada en el món del Dret. Es tracta de concloure que la seva utilitat i eficàcia envers el seu sou són un insult per a la intel•ligència.

Senyors del PSC, CiU, PP i IC-V! Comencem a ser lògics, pràctics i realistes. A la gent no se la pot enganyar més.


NOTA: Podeu ampliar la foto per llegir el text fent clic sobre ella.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS