EL XAVISS, EL POL, EL DISC I LES LLETRES... UN DIA PER DESCOBRIR


Els títols de les cançons del nou disc del XavisS, que es presentarà oficialment aquesta nit (21 hores a la Biblioteca Pública de Tarragona) no són pas per casualitat. Perquè sempre hi ha UN MOMENT per iniciar el VIATGE desitjat ara sense pors, tot fent CAMÍ, ple de VALORS que no ens facin perdre aquells ESPAIS respectats en tot moment que ens permetran, tocant amb els peus a terra, VIURE I VOLAR. I us prometo que NO VULL SER JO QUI ARRIBI TARD tot just ara i UN DIA MÉS. Perquè el temps passa, les persones creixent i maduren, mentre els nens s'alçen, també el POL. I tornem, al seu costat, als nostres inicis.

La presentació d’avui té un caire molt diferent a altres ja fetes. El nou disc és ple d’aromes nous, de lletres ensinistrades i meditades, refetes a cop de sentiment i amb l’única intenció de fer gaudir, nodrir i aprendre. Aquests dies els mitjans de comunicació ens fan costat, com sempre, per donar a conèixer una criatura que el XavisS ha parit amb el pas dels mesos, que ha alimentat passés el què passés.

Les seves composicions, la producció del Miguel Zanón, les col·laboracions del cantant menorquí Bep Marqués, la meravellosa secció de cordes – violins i contrabaixos- del mallorquí Miquel Brunet, la veu de la Virginia de La Porta dels Somnis, les aportacions de l’Edgar i l’Adrià, amics inseparables del Xavi, i les lletres que hem treballat a l’estudi amb passió i, en el cas de les italianes, menys feina de la prevista inicialment gràcies als consells del bon amic MiquelVillalba. 

Jo, particularment, estic més que satisfet del resultat final. Ara el disc comença a caminar. Ho fa el tema “Pol” com a single de llançament que ja sona a totes les emissores de Catalunya i les Illes Balears. I sonarà ben aviat a Itàlia tot i que abans podrem veure el videoclip oficial del qual només en puc avançar que el protagonista, el nen, està vinculat al món de la dansa. Només jo sé com neixen els temes, les lletres, i el perquè he volgut fer-les: per amor a tot allò que s’hi canta en elles. Avui, com cada dia i com diu el títol del disc, és UN DIA PER DESCOBRIR.

La imatge d’avui pertany a dos moments de la gravació del videoclip amb el XavisS, la Virginia i el nen i actor Lucas. Si voleu fer un tast del disc, escolteu l'entrevista que us enllaço feta al programa "La nit dels ignorants" de Catalunya Ràdio o llegiu algunes de les noticies que han publicat els mitjans de comunicació sobre el tema. 


Feu clic al botó de play, sota la portada del disc



 

Comentaris

Marta Guivernau ha dit…
La millor sort del món per aquest vespre tan ple d'emocions que us espera. He escoltat Pol per Rac1 aquest mati. Meravellosa Xavi i Oscar.
Pere Sans ha dit…
Estaré amb vosaltres en ànima tot i la llunyania.
Anònim ha dit…
Hoy es otro de tus días Óscar. Hoy es otra demostración de tu calidad al mundo, otro soplo de aire fresco en tu buen corazón. Te lo mereces mucho. Mil gracias por enviarme el disco hasta USA. Aqui no se vende aunque deberia.

Antonio
Anònim ha dit…
A les nou ens veiem a la biblio i sapigues que el disc sona de primera a la ràdio.
Laura ha dit…
Con el pedazo de disco que se ha hecho va a ser una noche para recordar
Olga Guix ha dit…
Amb el plaer de llegir-te de nou i saber que estàs bé, amb el desig que avui sigui un moment màgic i amb el coneixement que el treball donarà fruits com totes les coses que es fan amb el cor. He escoltat l'entrevista de Catalanya Ràdio que ens recomenaves i m'ha omplert de joia escoltar la cançó d'en Pol. Com a professora i mare ja et dic que arriba i toca molt gratament. Pensaré en vosaltres aquesta tarda i nit.
Anònim ha dit…
Da Emiliano. Civediamo alle nove amico.
Esther i Laia ha dit…
Saps si aquesta nit cantará la Virginia?
Oscar Ramírez ha dit…
Marta, moltes gràcies de tot cor. El disc, és cert, ha quedat molt maco superant fins i tot les nostres previsions. La secció de corda orquestrada li dóna encara més vida.

Pere, no importa de quina manera hi siguis. Hi seràs.

Antonio, como siempre me enrojece tu comentario pero lo agradezco. Y es cierto que hoy será otro gran día para mi y especialmente para XavisS que es el autor real de todo este proceso.

Anònim, perfecte! ens hi veiem!

Laura, eso esperamos todos. Gracias.

Olga, les teves paraules m'arriben fins al fons del cor, m'agraden molt. Ja saps que treballar en allò que un més vol i gaudir de moments d'oci fent-los productius, no té preu. La cançó que dius té per a mi una significació especial que no coneix ningu però t'asseguro que estic content que em diguis que com a mare i professora t'arriba i et toca. Moltes gràcies.

Emi, civediamo dopo

Esther i Laia: sorpresa...

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS