01 d’abril 2008

Escric aquest post en un estat de felicitat extrema perquè avarca dues bones notícies. La primera fa referència a la imatge que acompanya al post i és la portada del llibre "La Catosfera Literària" que aviat veurà la llum gràcies a la editorial vallenca Cossetània Edicions. La empresa que dirigeix en Jordi Ferré sempre ha sabut apostar per temes actuals i en aquests moments els blocs són actualitat. Aquest llibre recull un centenar d'escrits de blocaires que van parlar en un dels seus posts sobre el món de la literatura en totes les seves vessants. De les moltes obres presentades se'n va fer una tria i entre el centenar que són incloses al llibre hi ha la meva petita aportació que podreu rellegir en aquest enllaç.
Aquesta bona noticia ha arribat acompanyada d'una altra molt bona noticia. Aquest dimarts s'ha constituït la mesa del Congrés dels Diputats i un dels quatre vicepresidents és en Jordi Jané, Diputat de Convergència i Unió, fill de l'Arboç del Penedès i gran coneixedor de cadascuna de les deu comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Vaig tenir la ocasió de ser el cap de premsa del Jordi Jané en aquestes darreres eleccions generals i ja vaig destacar en aquest post que la experiència havia estat molt enriquidora pel repte que em suposava fer front a aquesta feina i també perquè el Jordi és una gran persona que deixa treballar, t'ajuda en tots els moments i es deixa aconsellar. Crec que, pel seu currículum polític però sobretot per la seva vàlua personal, s'ho mereix i estic molt feliç del seu nomenament. Sé que farà molt bona feina com a vicepresident del Congrés i que gràcies al seu tarannà hi haurà més diàleg i tolerància en tots aquells debats i temàtiques que afectin directament la mesa d'aquesta cambra. Enhorabona Jordi! de tot cor!

11 Responses so far.

 1. ya esta, ja havien de ficar un ratolí de Apple!!! seran elitistes!! jaja

  havia de fer aquest comentari...

  salut!

 2. jajaja, bona aquesta. No ho havia vist, jajaja.

 3. zel says:

  L'enhorabona per tot plegat, amic! Ets l'amo!

  Per cert, ahir anava amb el petard al cul i no et vaig dir res, però que sàpigues que la foto em té captivada (Allò altre, preocupada...)

 4. mossèn says:

  ja és nadal ??? ... salut

 5. Allò altre Zel, són les preguntes o les respostes? Ara no sé que vols dir...

  Mossèn, cada dia és Nadal si un ho vol, jejejeje.

 6. D'aquest llibre segur que se'n parlarà molt.

 7. Tenen olfacte els vallencs...

  Una abraçada!

 8. Jo crec que si, Jesús. Com dic al post, els blogs estan de moda i són un element informatiu i social molt impotant. El llibre és una molt bona aposta.

  Cèsar, totalment d'acord. A Cossetània sempre han sabut destriar entre tot el material que reben per acabar publicant el més interessant. Tenen olfacte i això és d'agraïr.

 9. Enhorabona pel post

 10. Moltes gràcies Josep Maria.

 11. Felicitats, l'haurem de buscar!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -