EL CICLE ES REPETEIX

El peix es torna a mossegar la cua. Ara que ja s'han celebrat les eleccions i alguns partits ens han enganyat , menyspreat com a persones i ciutadans que voten, en temes tant important com el de l'aigua, torna a iniciar-se el cicle de les principals preocupacions que tenien els espanyols fa dos o tres anys. El nou govern de Madrid ha promès 400 euros, la creació de centenars de milers de llocs de treball i ens ha assegurat que el país tenia bones perspectives. Res més lluny de la realitat. L'atur s'incrementa cada més en milers de persones fruit en gran part de l'estancament del sector de la construcció i la resta de sectors, que en són molts, que l'envolten. L'economia és en uns moments delicadissims i mentre el nostre Ministre Solbes ens ven una moto, Europa li recorda que les xifres són unes altres i el panorama pinta malament. La operació de maquillatge del PSOE, centrada en una gran campanya de publicitat i marketing electoral, ha donat els fruits que ells volien. Han anat plegant vots de zones que ni coneixen o que tenen oblidades i tot els suports dels que ja són seus, militants i sectors de la població que no han de patir ni per la economia ni per l'atur. Han guanyat les eleccions i un mes i mig després les enquestes diuen que els ciutadans d'aquest país/estat tenen com a principals preocupacions la feina i els diners. Hom podria pensar que alguna cosa falla però no és així. Entre els uns i els altres han creat un país on una quarta part està convençuda i l'altra quarta part es deixa convèncer fàcilment. Així han sumat el percentatge de vots obtinguts per un PSOE que, si ara es celebressin eleccions, difícilment les guanyaria. Parlant de peixos i de l'aigua, el govern de ZP i, per extensió, el de Montilla que és el mateix, no saben amb qui se la juguen quan es mantenen ferms en tocar aigua de l'Ebre. El temps dirà però els ciutadans ebrencs i gran part dels del camp de Tarragona enderrocaran aquesta prepotència abans que es construeixi una sola canonada.

Comentaris

mossèn ha dit…
si volen aigua ... un servidor cada dia n'evacua una mica ... salut
Jobove - Reus ha dit…
per cada mentida els hi tindria de caure una dent, tots en dentedura postisa, jajajajaja
Anònim ha dit…
yo no les voté ni les votaria jamás. Todos son unos sinverguenzas.
Oscar Ramírez ha dit…
mossèn, per si de cas, començi a omplir cubes.
Te la Mà, els dentistes i les ortopedies es forrarien en quatre dies, jajajaja.
Anònim, respeto al máximo tu opinión. Gracias por el comentario.
Josep (sl) ha dit…
Per això hi he en democràcia el vot de càstig. Com deia el Filosof Karl Popper: La grandesa de la democràcia esta no esta en escollir els millors. Si no, en què pots fer fora a qui ho fa malament.
Oscar Ramírez ha dit…
Totalment d'acord Josep. Llàstima que els qui ho fan malament des del primer dia hagin d'estar al capdavant quatre anys.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS