EL VERTIGEN, LA TEMPESTA, LA NETEJA I EL REGAL DEL MON

El títol d'aquest post em recorda a la pel·lícula de Greenaway "El cuiner, el lladre, la seva dona i el seu amant" tot i que en aquest cas seré més tendre i menys carnívor. Començo parlant d'un dels llibres que em compraré aquest proper Sant Jordi i que serà el que buscaré primer, la compra especial del dia. Me'n han parlat molt bé dues persones que ja l'han llegit i conec al seu autor o sigui que apostaré pel llibre "El vertigen del trapezista" de l'escriptor i gran blocaire Jesús M. Tibau. Amb les ganes que tinc de començar a llegir-lo igual no em puc esperar al dia 23 i el compro una setmana abans, el dimecres dia 16, en l'acte de presentació d'aquesta obra que es farà a la Llibreria La Capona de Tarragona amb la presencia del seu autor que així, de pas, me'l podrà dedicar. El 18 es presenta a Reus, el 25 a Santa Bàrbara i el 30 a Blanes.

Mentre espero amb ganes l'acte intel·lectual que suposa devorar plàcidament una bona obra, he fet canvis aquí al meu blog. He incorporat a la secció de links molt interessants el blog de la Maria, una jove tarragonina llicenciada en Dret i acabant la carrera de Periodisme que aporta opinions molt interessants en el seu espai virtual. També entra en aquesta secció L'Illa dels Monstres, espai que llegeixo habitualment i que em convenç molt. De pas, he acabat de fer neteja dels blogs que fa temps que no consultava. També he canviat la capçalera principal i he obert un nou blog que recull aquells vídeos que, per un o altre motiu, fa temps que volia compartir. Són spots de publicitat, curtmetratges, concerts i altres cosetes. El blog es diu La llarga agonia dels peixos fora de l'aigua. Molts de vosaltres ja hi esteu linkats.
Vull pensar que allò que posi en aquest nou espai és un regal per als qui el visiten. Parlant de regals, he d'agrair a l'amic Mon del blog La garrofa de Mont-roig que hagi distingit aquest blog amb el premi Dardo que reconeix, segons els seus creadors, els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris o personals. Amic Mon, el posaré en un bon lloc i l'entregaré únicament a dos blocs més: Ara mateix de la Zel i Percepcions del David Fernandez. Crec que són dos espais que compleixen amb els requisits i amb escreix.

I finalitzo aquest post tant variat i divers més semblant a una tempesta d'idees que a un escrit que crida a la calma, per compartir un vídeo d'un músic grec que fa anys que segueixo i que m'agrada molt. Es diu Yanni i acostuma a fer concerts majestuosos a llocs únics com el Taj Mahal, les piràmides d'Egipte o l'Acròpolis d'Atenes. El seu físic és molt semblant a Luís Cobos i a José Maria Aznar però en Yanni té molta més qualitat que el primer i molta més intel·ligència que el segon. La peça es diu "La tempesta" i fixeu-vos amb la qualitat de tots els músics.


Comentaris

ostres!! moltes gràcies per afegir-me als meus links! d'aquí uns moments he d'actualitzaré el bloq i aprofitaré per afegir-te a tu també!!

una salutacio!

(tinc una extranya tendència a acabar les frases amb !!!)
Jobove - Reus ha dit…
molt bon video i felicitats per les obres, encara no has pagat l'hipoteca i ja fas obres, jajaja

salut
zel ha dit…
Hola, Óscar, gràcies maco pel premi, de veritat. Tu has canviat la capçalera per una foto molt bonica, jo per un dibuix de sant jordi cutre que vaig fer ahir amb insomni amb el paint!!!!!Jeje, els meus fills em diuen, mama, ets patètica, com es nota que ets mestra!!! Una abraçada, maco, me'n vaig al blog de la teva estimada!
Jesús M. Tibau ha dit…
Moltes gràcies per la promoció.
Si véns a la presentació, a veure si tenim una mica de temps per a parlar.
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja, extranya tendència però bona perquè això significa que tot t'impressiona i emociona. És bo.

bona Té la Mà Maria. He demanat un prèstec al banc mundial de blocs per canviar la capçalera. jejejeje.

Zel, si un dia vols una capçalera a mida només cal que la demanis. De veritat. Ens parlem maca!

Jesús, espero tenir el temps per venir i així de pas saludo al meu amic Pitu de La Capona. Mato dos perdals d'un tret.
Hola Oscar, t'he deixat un freememe al blog (i ja veig que no cal que ep passi el "dard" ;-)
Oscar Ramírez ha dit…
OK, Josep Maria. Ara em passo a veure aquest meme. Moltes gràcies, jejeje.
*MaRiA* ha dit…
Gràcies per el link! I enhorabona pel nou blog, molt distès!

Salutacions!
Unknown ha dit…
Aquest post sintetitza clics carregats de complicitats i no sempre fugisseres emocions...

Bon blog!
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies Maria, ens parlem!
Tondo, ooohhhh, quina frase! m'ha arribat fins a dins, de veritat!
Unknown ha dit…
k guai :-P
Oscar Ramírez ha dit…
gràcies Tondo.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS