LES DUES CARES DELS ESTATS UNITS

Els Estats Units tenen la capacitat de portar-nos en pocs segons dues cares ben diferenciades, la del ridícul i la de la tragèdia. La primera que veieu i que obre aquest post és del President dels EUA, George Bush, tot dirigint la banda de marines. S'ha atrevit a fer-ho, vull dir de posar-se en ridícul, al sopar anual de l'Associació de Corresponsals de la Casa Blanca. És curiós perquè Bush, ara amb la batuta a la mà, ha aprofitat el sopar per criticar els aspirants al càrrec que ara ocupa ell: Hillary Clinton, John McCain i Barak Obama. Bush ha oblidat que la incultura i la poca sensibilitat són les seves dues principals virtuts de cara a la resta de la humanitat. Bush agafa la batuta per fer de director d'una orquestra, la dels marines militars, que fa anys que crea una simfonia del petroli que és la del caos, un rèquiem de la prepotència que es cobra desenes de víctimes a cada nota i compàs. És la mateixa persona que, quan aspirava a arribar a la Casa Blanca, va ser preguntada per un periodista sobre un tema que llavors ja importava.
El periodista li va dir: Sr Bush, qui són els talibans? I Bush, tant sòmines com ara, va respondre tot convençut: una banda de rock. Aquella resposta va passar a la historia com hi passarà el seu mandat on l'abús de poder ha provocat més baixes que mai. Bush se'n va però no podrà evitar que es quedin imatges del 11-S que ara han vist la llum i que van fer els agents de la Policia de Nova York des dels seus helicòpters. La col·lecció és amplia i la podreu trobar en aquest enllaç del Periodico de Catalunya. Bush, senzillament patètic i vergonyós.

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
Si us plau, que deixi la batuta d'una vegada!
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja, el teu desig el comparteixen moltes persones i en el teu cas té doble sentit (ho dic pel teu llibre)... Ja l'he començat i de moment pinta molt i molt bé, sincerament.
Ens parlem!
mossèn ha dit…
bush karajan ??? ... salut
*MaRiA* ha dit…
Aquesta imatge quedarà per a la història mundial...! Quina pena, no? Començar tan malament, seguir pitjor i acabar tan patèticament un mandat... I encara es deu creure que ha posat punt i final com si fos una estrella de Hoollywood!
zel ha dit…
N'hi ha que toquen, i d'altres toquen els collons...perdó, però ja té pebrots la cosa, no el poden tancar per sonat perdut? Vaig a ca la Mar!
Oscar Ramírez ha dit…
Bona mossèn, vostè sempre aplicant el seu humor acid.
Maria, si que fa pena, molta. I segur que, com dius tu, es pensa que ho ha fet millor que ningú. Està sonat perdut.
Zel, si fos per mi el tancaria però per sempre a un d'aquells llocs on ell ha fet tancar tanta gent. Bon viatge a Ca la Mar.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS