PRIMER ELS VOTS

Cal agrair al Conseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar, la seva sinceritat a l'afirmar públicament que era previst fer el polèmic transvasament del riu Segre però es va amagar perquè hi havia eleccions generals. Dit d'una manera, com el PSC i Iniciativa per Catalunya sabien que la gran majoria dels catalans són anti-trasvassaments, se'ls va enganyar una vegada més per aconseguir el seu vot. Ja se sap que, per alguns partits, primer són els vots i, més tard sempre que hi hagi temps, són les persones. Al Conseller Baltasar se l'havia acusat d'anunciar aquest transvasament del Segre sense tenir els permisos del govern espanyol i ell, per salvar el seu seient i el sou que li correspon, va passar ahir la pilota a Madrid dient que la Ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, sabia a la perfecció les intencions de transvasar però afegint que ella, la ministra, li va dir a ell, el conseller, que s'esperes a anunciar-ho perquè hi havia eleccions. Interessant, molt interessant. Per postres d'aquest àpat tant incomestible anomenat tripartit, Iniciativa va exercir la submissió amb el seu "amo" i el PSC va vèncer les eleccions destrossant encara més al seu "siervo". És curiós veure que mentre els polítics del govern de Tarragona i Reus regalen l'aigua que ens faltarà en un futur, a Barcelona posen en marxa estratègies d'engany i humiliació destinades als ciutadans. Engany per amagar informació i humiliació per tractar als catalans com a simples paperetes electorals.
No patiu, aquí no dimitirà ningú de Barcelona ni de Madrid. Els qui van enganyar seguiran al govern i els enganyats, votants del PSC-PSOE i IC-V, sotmesos en la seva innocència que ha permès renovar el contracte i la confiança als mentiders. No passa res, és un capítol més d'un cicle que es repetirà. Ens podran fer el que voldran, tenir-nos abandonats i tornar a rebre el suport de milers de persones que, pel que sembla, frueixen quan se'ls pren el pel o els és igual que se'ls trepitgi. En tot cas, gràcies Conseller Baltasar per la seva sinceritat que ens ha permès veure la importància que tenen per a vostè les persones.

Comentaris

Anònim ha dit…
el més trist de tot és que no és un problema del psoe o dels ecologistes...la política és això, estrategia, visió de la jugada, llegir l'escenari, no recordo quan Niccolò Machiavelli va escriure "Il Principe", però de ben segur que ja hi posava alguna cosa de "el acqua? ecco l'acqua, ma vigilato que l'eleccione non e passata...." ;)

salutacions cordials
ricardo santiago
Oscar Ramírez ha dit…
Bona reflexió Ricardo. De fet quan Machiavelli va escriure Il Principe ja hi havia aigua i sistema polític. Um?
Anònim ha dit…
Baltasar anul·la una visita per por a les protestes

Francesc Baltasar, a la roda de premsa
El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha justificat l'anul.lació de la seva visita a Tortosa en assegurar, en resposta a e-notícies, que "les prioritats d'agenda marquen que en aquests moments estem treballant preferentment sobre un territori, i no sobre altres. S'ha de refer aquesta agenda". Negava així que la seva decisió intentés evitar el malestar existent a les Terres de l'Ebre per la proposta del Govern de fer un transvasament del riu Segre per garantir el consum a l'àrea metropolitana de Barcelona. Baltasar també ha assegurat que "a mi em costa molt poc encarar-me amb els problemes" i ha ressaltat que "estem per resoldre problemes, i estem per tirar endavant solucions


LA POR.

perque deu tenir tanta por d'anar Tortosa, es q s'en recorda el que feien els militants de IC-PSC quan venien el conseller de CiU en l'epoca del trasvassament de l'Ebre. Abans una gota de sang que una gota d'aigua

APA NOI
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim. Moltes gràcies per aquesta valuosa aportació. Crec que si, que ara sap que si va a Tortosa pot sortir-ne escaldat. No és cap casualitat el canvi d'agenda.
Anònim ha dit…
RESPECTE, ÈTICA, DIGNITAT... Saben el que significa...?

Un exalt càrrec d'EUiA acusa Baltasar de "mentir"

Mayol ja sona de consellera en substitució de Baltasar

La debilitat política de Francesc Baltasar al front del Departament de Medi Ambient -qüestionat cada vegada més per sectors del PSC i fins i tot d'ICV- ha disparat les travesses sobre un eventual nomenament d'Imma Mayol com a nova titular en una remodelació ad hoc. Mayol és precisament segona tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Barcelona de Sostenibilitat, Serveis Urbans i Medi Ambient a més de presidenta de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins, entre d'altres.

Mayol, a més, va anunciar el passat mes de març que no repetiria com a candidata i cediria el càrrec a Ricard Gomà precisament durant aquesta primavera.


apa noi
Oscar Ramírez ha dit…
Home, si es confirma algun dia aquesta notícia (rumor de moment) em faltarà pantalla i paper per escriure el post que dedicaria al tema. jajaja, com a rumor és bo.
Anònim ha dit…
Oscar Ramírez ha dit...
Home, si es confirma algun dia aquesta notícia (rumor de moment) em faltarà pantalla i paper per escriure el post que dedicaria al tema. jajaja, com a rumor és bo.

4 / abril / 2008 19:39

GAFA PAPER, PERO UNA CAPSA

Alcaldes d'ERC reclamen la dimissió de Baltasar
Catorze alcaldes d'Esquerra a les Terres de l'Ebre i quatre futurs alcaldables, d'acord amb els pactes municipals, han demanat la dimissió del conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar,

APA NOI

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA