REUS DIGITAL, UNA GRAN APOSTA

Volia ser un dels primers en felicitar a companys periodistes que han fet un pas endavant en la creació del Reus Digital, un nou element de comunicació que, com indica el seu nom, neix a la capital del Baix Camp i en format digital per apropar, més enllà de la ciutat de Reus que en serà l'element clau, tota la informació del camp de Tarragona i altres indrets d'interès. A la majoria dels impulsors del projecte els conec fa molts anys. En Jaume Garcia, el Marià Arbonès, el Josep Cartanyà i el Jordi Suàrez són molt bona gent i grans professionals de la comunicació, un fet que em fa dir amb seguretat que aquesta no és una aventura qualsevol, és un gran projecte amb continuïtat. Lamento no haver pogut assistir a la festa de presentació del Reus Digital on havia estat convidat però ja sé que va ser tot un èxit. La seva aposta, la de tots els que he anomenat i els altres que formen part del nou mitjà, se suma a altres projectes digitals ja existents com el de la Revista Cambrils o el de la Veu de l'Ebre i, molt aviat, es complementarà amb una altra edició d'actualitat en format digital que és a punt de néixer, just d'aquí a poques hores a la ciutat de Tarragona, de la mà de diverses persones joves i conegudes ja que estan encara en actiu i que han unificat esforços per fer realitat el nou espai. Tot arribarà i ja ens tocarà donar-los la benvinguda. De moment, companys del Reus Digital, enhorabona i molta sort en aquesta nova iniciativa. Ja us tinc linkats a la secció de premsa i a la d'Espais Molt Interessants.

Comentaris

zel ha dit…
Enhorabona, també! Acabo de llegir els regals i vaig a felicitar la Mar, petonets!
Jobove - Reus ha dit…
llàstima ens haguerem conegut, llarga vida al Reus Digital

que tinguis una bona diada !!!
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies als dos. Té la Mà, volia venir però al final em va ser impossible. Tranquil, queden dies i segur que ens trobem a qualsevol lloc sense ni pensar-hi.
*MaRiA* ha dit…
Iniciatives com aquestes sempre són motiu de cel·lebració! L'era digital agafa força, cada cop és, i això s'ha de notar!Però sempre que els 'vells coneguts' es mantinguin en peu, és clar...
Mon ha dit…
benvinguts al mon virtual....aquest "ganxets" digitals (ep de bon rotllo)
Anònim ha dit…
Ja esta be , que es penseu que som el cul del mon
TARRAGONA
ENS DAMANEU QUE SIGUEM SOLIDARIS
Ja esta, prouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
El magatzem reactiu la podeu ficar a les Rambles de Barcelona, que no passa res, que es temporal i segur,

Apa Noi

Pd mira el bloc del JESULIN , ja es mulla
Oscar Ramírez ha dit…
Maria, estic molt d'acord amb tu però pensa que ja no hi ha vells coneguts. Hi ha el que hi ha, novus informadors i velles glories. Jo, per sort (o no i crec que si), formo part dels dos.
Gràcies a tots/totes i a aquells que, per sort meva i incoherencia d'ells, m'han despenjat/deslinkat.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS