EL REGAL DELS SILENCIS

Els dies de col·lapse i preses donen pas a un jorn de calma i relax. Aquest dilluns toca veure el món amb uns altres ulls, mirant el cel i buscant les formes dels núvols que juguen davant nostre, fent enrere les onades més atrevides que ens volen mullar els peus, pensant en res en aquest exercici tant nou i tant poc habitual de pensar en blanc. El so del mar, les carícies del vent i el tendre soroll de les pàgines llegides al dir-los adéu per proclamar la benvinguda a les següents. La desconnexió se'm presenta com a feina urgent ara. Ens veiem al vespre, ens escoltem aviat. Ja us faré cinc cèntims d'aquest viatge curt i sense preu.

Comentaris

bajoqueta ha dit…
És important parar i poder mirar los núvols i sentir que no hi ha res que ens faigue portar pressa :)
Anònim ha dit…
Hola company, si em permets un bon consell per a relaxar-vos i desconnectar, us recomanaria un finde a Ca l'Anguila, prop del poblet medieval de Peratallada, al Baix Empordà. Sense mòbil ni ordinador
Telf. 972634113
Oscar Ramírez ha dit…
Si Bajoqueta, és important malgrat tinguem poc temps o no vulguem aprofitar-lo per aquestes petites coses que són molt importants.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim: He vist la web de Ca l'Anguila i m'ha agradat molt. M'apunto el telèfon i no descarto anar-hi. Normalment no accepto publi al blog però et salves perquè sóc un enamorat de la Costa Brava. Suposo que si pujo em faràs preu especial, oi?
Jesús M. Tibau ha dit…
aquest contacte directe amb la natura hauria de venir amb prescripció mèdica
Oscar Ramírez ha dit…
I amb més motiu si el regal de la natura és a les teves terres, Jesús. És el cas d'aquest petit viatge que vaig fer ahir a Deltebre. A més, aprofitant aquesta pausa, vaig degustar unes quantes pàgines d'un llibre que m'està agradant molt i que devoro molt lentament. Es diu no sé que del vertigen i un tal trapezista. El coneixes?

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA