JUGANT EN TEMPS DE CRISI

A les demagògies insultants del president del govern maquillant la crisi que ara, al final i a base de bufetades de la resta de líders europeus, admet en aquests termes, hi hem de sumar les altres demagògies que ens arriben des de casa nostra. Aquestes són, òbviament, menys valuoses al venir d'il·luminats que són a Madrid perquè en algún lloc han de ser. La més recent ens arriba per part d'un diputat al Congrés que anuncia 2.000 nous llocs de treball a Tarragona. Ho fa public al seu blog, d'una manera més que frívola si pensem en els moments que ens toca viure veient com cada més creix la llista dels aturats, pugen les hipoteques, els bancs tanquen les aixetes i l'IPC l'hem de mirar amb el cap ben alt perquè és als núvols.
Ell ens parla de 2.000 nous llocs de feina com a gran noticia i llavors, un cop ha despullat el mort que ens ha intentat vendre a tots nosaltres, societat agonitzant i enganyada, ens parla d'un projecte que té previst el Port de Tarragona per la construcció de dues noves terminals que crearan aquests dos mil llocs de feina directes i indirectes. Què senzill és fer volar coloms intentant captivar als quatre badocs que encara queden parlant de projectes d'institucions que s'impulsaran gràcies a les empreses privades. I que trist és parlar d'aquests nous llocs de feina quan no es donen terminis i un representant del govern, expert en destruir ocupació enlloc de crear-la, es fa seves aquestes futures ocupacions laborals . Jo si puc aportar els terminis amb aquest simple clic al Diari de Tarragona. Una terminal estarà operativa el 2010 i l'altra cap el 2012. Gran solució a l'atur que tenim en uns temps de crisi que es prolongarà, diuen els entesos, fins el 2010 moment en què, si no hi ha retards, entraria en funcionament la primera de les terminals.

Santa barra per dir-ho i Santa Innocència qui es cregui aquests discursos nascuts d'una imaginació que frega la perversitat i sobrepassa l'insult cap aquelles persones que hi ha aturades a les nostres comarques i que, per desgràcia i gràcies als qui manen, va in crescendo.

Comentaris

Anònim ha dit…
acabo de llegir el blog d'aquest diputat. Completament d'acord amb el que es comenta aquí.
Anònim ha dit…
D'ençà que va a Madrid en JR ha canviat molt. Abans no hi era tot i ara ja no hi és.
Anònim ha dit…
S'ho apunten tot com a obra seva menys les coses dolentes. Crear atur no és culpa seva però parlar de llocs de feina que es faran gràcies a la iniciativa privada si ho és. Que se'n vagin i n'aprenguin! com diu un altre fracassat anomenat Laporta.
Anònim ha dit…
S'ho apunte tambe

Joan RUIZ i CARBONELL
Diputats a Corts per Tarragona


El Govern de l’Estat publicarà properament les balances fiscals de l’Estat. Malgrat les diferències que hi pugui haver –ja ha dit el ministre Solbes que les dades de referència per a l’estudi no són les mateixes- serà el moment d’estudiar com en un autèntic Estat fedral
Un grup d’experts, el mateix que el 2005 va actualitzar el dèficit fiscal fins al 2001. Els experts han utilitzat dues metodologies de càlcul reconegudes tècnicament, la del flux monetari i la del flux del benefici. Comptat d’una manera o de l’altra el dèficit emergeix amb nitidesa.
Els resultats són significatius, amb un dèficit xifrat en 16.735 milions d’euros, (2.784.469.710 de les antigues pessetes) per al 2005, equivalent a 9,8% del PIB català.
Per primera vegada, s’ha fet el càlcul del pes del dèficit fiscal sobre els ingressos que Catalunya aporta al sector públic central. Així, per exemple, entre el 2002 i el 2005 el dèficit fiscal mitjà (13.832 milions d’euros) ha representat un 32,8 dels ingressos aportats.

pd. pot fichar al Mallol, com a carec de confiansa, a Madrid
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies a tots pels comentaris. Crec que hi ha molta gent que enten aquestes demagògies com a accions fora de lloc que al seu dia tindran premi electoral.
Anònim ha dit…
Aquests titulars engnanyosos per la manera en que s'usen, no fan més que col·laborar a que el col·lectiu d'aturats, vagi agafant una direcció (en aquest cas, Tarragona) i a favor de qui l'esbomba, i així es treu de sobre aturats i emigrants d'una sola tacada. Després, quan fan les enquestes, resulta que la nostra comunitat té els pitjors índex d'aturats, de problemes de convivència, de manca d'atenció als nous residents, etc. etc.
Ells, mentrestant, ja estan urdint una altra jugada. Sóm com la claveguera de l'estat; tot allò que no els serveix o molesta, cap a Catalunya. Després, allà, no entenen el perquè no ens sentim espanyols!

Albertus Magnus
Oscar Ramírez ha dit…
Hi ha qui va dir que, per Madrid, nomès som un magatzem de vots on recollir paperetes cada quatre anys. Li dono molta part de raó. Els problemes, tots cap aquí i ja ens ho farem.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA