UN ANY I QUATRE DADES

Aquest post és el número 305 que escric i té una significació especial. Avui fa just un any que vaig posar en marxa aquest blog anomenat Tot és possible. Com vaig explicar al seu moment, el blog té dos anys de vida perquè inicialment hi penjava els articles que escrivia al gratuït Tot Tarragona fins que un bon dia, canviant la plantilla i per error, vaig esborrar tot el contingut i vaig decidir començar de zero. I aquí estic un 3 de juliol, un any després, dient la meva en aquelles temes que em motiven, apassionen, captiven o em causen indignació.

El balanç que faig d'aquest primer aniversari és més que positiu. El suport rebut per les persones que entreu a diari a llegir i el d'aquells que han entrat una sola vegada és encoratjador. Vaig tenir clar des del primer moment que parlaria de temes que m'interessin i no faria en cap cas un espai de lectura dels temes més actuals. Ja em coneixeu, aquí hi ha hagut de tot i així seguiré. El més enriquidor és el llistat d'amics, alguns encara virtuals i d'altres ja no, que he fet en aquest temps que també ha servit per acomiadar falsos companys de viatge que es mouen per interessos personals vivint gràcies als noms d'alguns i a l'esforç dels altres. Llençats els sacs de llast, aquest globus virtual ha seguit navegant per la xarxa més pur i més alt que mai.

De dades en parlaré poc però permeteu-me que en citi quatre com diu ben clar el titular del post. Aquest primer any els meus escrits han rebut més de 700 comentaris vostres. Ara, quan escric aquest post, el blog és proper a les 28.000 visites que han arribat, segons les estadístiques de webstats, de 108 països d'arreu del món amb un 95 per cent d'entrades de l'Estat Espanyol. Als qui me'ls han concedit els agraeixo els set premis que ha rebut aquest blog: Thinking blogger, Blog Activista, Blog Solidari, Premi Waipueduca, Premi d'Arte y Piko, Premi Dardo i Premio Fonte de Amor - Amigos para siempre. Per part meva, enguany entregaré en la segona edició els premis Espais Molts Interessants i Políticament correcte. No em queda massa més a comentar. Reiterar les gràcies a tots els qui encara gaudiu de la lectura d'aquest blog tot desitjant-vos que els vostres somnis es facin realitat. Penseu que ... Tot és possible.

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
Només 1 any! és increïble, sembla que faci més temps.
Felicitats
Anònim ha dit…
Per molts anys!.
Anònim ha dit…
i que duri molts anys més. Feicitats.
mossèn ha dit…
enhorabona i ja saps ... convides la ronda !!! ... salut
Mon ha dit…
caram quanta feina en un any felicitats Oscar......per molts posts! (i anys)
bajoqueta ha dit…
Felicitats!
Enhorabona, Oscar
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies a tots i totes. Anem pel segon amb més força!
Anònim ha dit…
felicitats per l'anyet! i per molts posts més!!!!
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Jacme.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS