EL REPTE


L'amic Marcel em proposa un repte i ja sabeu que m'encanten els reptes o sigui que l'afronto des d'ara mateix. El cas és respondre quatre preguntes molt interessants que permeten als lectors dels blogs conèixer més a fons als seus autors. Comencem.

1. Agafa el llibre més proper que tinguis, obre la pàgina 18 i transcriu la quarta línia.
"L'Alquimista és el seu ajudant, Monsieur Ascalaphe, especialista en mousses i salses, per a alguns el millor del sector".

Llibre: El bar sota el mar.
Autor: Stefano Benni.
Editorial: Moll.

2.-Explicar l’últim que he vist a la tv:
Va ser ahir a la nit, sobre les 22.00. Vaig veure a Canal 33 el programa En clau de vi, presentat pel Marcel Gorgori. El convidat de la setmana era el cuiner Isma Prados. M'encanta aquest espai i el lema que sempre utilitza en Gorgori: de vins se'n aprèn tastant-ne, però també parlant-ne.

3.- Quins projectes tens entre mans?
Ara espero impacient que d'aquí un mes es presenti el llibre que he acabat d'escriure i del qual ja en vaig parlar fa uns dies aquí al blog. És un llibre que em va encarregar una coneguda editorial, parla d'un capítol històric de la ciutat de Tarragona i l'he fet els darrers sis mesos. Per altra part, d'aquí a deu dies m'arribarà a les meves mans un altre llibre que he anat fent, de manera paral.lela a l'altre, i que és un resum dels articles i posts que he penjat al meu blog d'ençà que el vaig obrir, fa un any i mig. Hi he sumat altres articles que he publicat a alguns mitjans de comunicació aquests darrers anys. Aquest llibre el posaré a la venda a un preu molt econòmic tot i que la intenció principal sempre ha estat fer-lo per al meu plaer personal.
A nivell empresarial, estic enllestint un manual d'identitat corporativa per un partit polític que es presentarà a les eleccions municipals del 2011 en un municipi de la província de Barcelona. Els he fet el logo i ara faig la resta de material. Tinc entre mans un projecte a internet molt i molt interessant ja de cara al 2009 però no us puc comentar gaire cosa més de moment.

4.-Quin material t’agradaria provar?
Ara mateix provaria una bona mariscada a qualsevol racó de Galícia. També espero l'arribada dels bigaros (cargols de mar) que es pesquen amb l'arribada del fred. Em diuen que la propera setmana n'hi haurà.
Em faria il·lusió provar el nou disc de Franco Battiato que estan acabant de gravar i que aviat veurà la llum pública. I posats a provar, voldria devorar tots els llibres que tinc pendents de llegir i totes les pel·lícules que encara no he vist i m'esperen impacients al disc dur del meu PC.Ja està, repte aconseguit.

Ara el passo a tres blocaires més. Trio Ara Mateix (Zel) , Terra de Llibres (Bajoqueta) Connexions (Tondo Rotondo).

Comentaris

Mon ha dit…
coi no t'estas de res mariscada, Battiato...un bon vi jajajajaj Salut i poc alkaselt que a partir d'una edat ....
Marcel Aragonès. ha dit…
Company, gràcies per seguir el repte... Molt interessant i això és força divertit.
Unknown ha dit…
Oído cossssinaaaaaaaaaaa !
Unknown ha dit…
Doncs q no sigui dit!
Anònim ha dit…
Benvolgut Sr. Òscar Ramírez,
Perdoni la intromissió, però com a bon observador i coneixedor de la fauna que ans envolta, el convido a que doni un cop d'ull a la secció del "Halloween" al CONFIDENCIAL del TT (www.tottarragona.cat) i ens obsequiï amb el seu parer sobre qui mereix més el títol de fantasma local. A tall d'exemple, en pot trobar uns quants en les aportacions fetes per altres lectors.
Moltes gràcies. Albertus Magnus
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, demanar per demanar, que no quedi, jejeje.
Oscar Ramírez ha dit…
Marcel, tot un plaer quan el repte el proposa gent com tu.
Oscar Ramírez ha dit…
Tondo, així m'agrada, participació tot afrontant reptes. Gràcies per seguir-lo amic!
Oscar Ramírez ha dit…
Sr. Albertus Magnus.
Tinc per costum no participar a masses concursos. Crec que el títol de fantasma local ha de ser per algun polític que són sempre els qui diuen i no fan, prometen per prometre i venen fum. Sento no complir la seva petició tot i que ja havia vist la iniciativa que, per cert, em sembla molt bé. Entro cada a mirar-me el mitjà que vostè comenta i m'agraden els seus continguts però mai he escrit ni escriure cap comentari en cap diari digital. Sóc una persona de blogs, més senzilla. La premsa me la miro i als blogs hi sóc actiu. Gràcies de nou.
Anònim ha dit…
El teu blog ha estat afegit al nou agregador Blogs del Camp:

http://blogs.del.camp.googlepages.com/
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies. Ara entro a fer-hi una ullada.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS