A DOS DÍES DEL FINAL


No intento fer cap balanç de l'any, ni un llistat de les principals notícies. Aquest post em serveix únicament per a comentar-vos que, en línies generals, estic satisfet de l'any que deixem enrere. Han estat dotze mesos importants, plens de feina agradable i en molt bona companyia. Destaco dos fets per la seva importància. El primer, la possibilitat d'haver estat el cap de premsa del Jordi Jané, Vicepresident del Congres dels Diputats, durant la campanya de les eleccions generals del passat mes de març. Com a experiència va ser única i més tenint en compte la vàlua i tracte personal del Jordi i la seva família. El segon fet a destacar és el llibre que he escrit i que es presentarà oficialment a meitats del proper mes de gener a l'Ajuntament de Tarragona. Ara és a l'impremta i d'aquí a pocs dies ja sabreu la seva temàtica i contingut. Ha estat de nou una experiència i, com en el cas de la campanya electoral, un repte personal superat.

Aquests dos fets m'han pres temps per a l'escriptura en aquest blog. Enguany he penjat menys posts dels que hagués volgut però com diem a casa, n'hi ha lo que n'hi ha. A nivell blocaire començaré el 2009 amb un repte que fa temps que vull assolir. El proper mes de juliol, coincidint amb el sego aniversari d'aquest espai, faré un record personal i penjaré un post cada mitja hora durant 24 hores, tot un dia sencer. Pel que fa als bons propòsits per l'any nou, ja els coneixeu: deixar de fumar, posar-me a dieta, seguir fent amics (enguany amb això del facebook n'he retrobat molts) i continuar sent feliç al costat de la meva dona i la família. Res més, molt bon any a tots i totes i ens llegim d'aquí a pocs dies.

Comentaris

un post cada mitja hora? saturaràs els agregadors i els feeds!!!

au, que provi tot això del bon any, que al cap i a la fi no fem més que canviar de mes, de dia, d'hora, de minut, de segon,...
Jaume Pros ha dit…
Feliç Any Nou.

PS. Quins reptes més estranys que et poses. I dormir, quan?
zel ha dit…
Sí nano, genials propòsits...m'està fent pessigolles la panxa amb això del nou projecte... Bon any i mil que en vinguin al darrere!!!!
Oscar Ramírez ha dit…
L'Illa, de fet per llegir el teu missatge he estats uns quants segons i per obrir el blog un minut. Tot per llegir la teva aportació (bona) feta fa unes hores i escrita en un blog creat fa uns mesos, suficients per a superar l'any. Deu n'hi do amb el temps...
Bon any!
Oscar Ramírez ha dit…
Jaume, reptes estranys per un any que es presenta ben rar. Algún l'aconseguiré superar.
Bon any!
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, de moment són genials però pendents. A veure què passa.
Bon any guapa!
Esther del Campo ha dit…
Déu n'hi do, un post cada mitja hora... durant 24 hores? Això s'haurà de veure! (bé, llegir!) :) Doncs que siguin uns dotze mesos, els que venen, carregats de tants reptes superats! Bon any!
Apa Noi ha dit…
bon anys nous
que segin com a minim una mica millor
salut i força al canut

pd igual aixo de 24 hores, fent comentaris al blog, igual jo fare lo mateix, per tenir companyia
Anònim ha dit…
Feliç any nou 2009.
Que el nou any ens mantingui la salut i l´empenta per seguir lluitant pel nostra Pais.

Salut!!!

carme
catalansreaccionem.wordpress.com
Anònim ha dit…
Bon Any i força posts, Oscar i companyia!.
Oscar Ramírez ha dit…
Esther moltes gràcies, un petó i molt bon any!
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, molt bon any!
Oscar Ramírez ha dit…
Carme, que així sigui! Bon any!
Oscar Ramírez ha dit…
ANònim, així hoi espero, un any ple de posts. MOlt bon any!
No sé ben be per a què serveix això del "feix" i hi tinc força dubtes (he de llegir tot allò de la CIA i de la censura...) però ja t'hi buscaré. Bon any.
Oscar Ramírez ha dit…
Molt bon any Josep Maria!
Anònim ha dit…
how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS