CAMBRILS FA PUDOR


ADVERTÈNCIA: NO LLEGIU AQUEST POST SI HEU ACABAT DE MENJAR O ESTEU A PUNT DE FER-HO.

El fenomen va començar fa unes setmanes. A les pudors que hem d'aguantar els habitants de Vilafortuny tot l'any i que procedeixen, ens diu Medi Ambient, d'unes granges de Mont-roig del Camp que treballen amb purins en quantitats industrials, hem de sumar-hi les noves males olors. Les dels purins ja són desagradables perquè no deixen de ser fems i olorar fems mentre sopes a la terrassa és una experiència estranya. Les noves pudors són de claveguera, de "merda" tal com sona. Les notem fa uns quants dies i ara hem sabut que provenen de la depuradora de Cambrils, instal.lació que segons els responsables polítics del municipi no té la capacitat per absorbir tota l'aigua residual que li arriba.

Dit en un to sarcàstic, quan es va construir la depuradora (inaugurada el 1997 quan a Cambrils governaven el PSC i CiU) els tècnics van tenir menys vista que l'Stevie Wonder i ara que calen solucions, les que ens aporten són a llarg termini. Ens diuen que la Generalitat té prevista l'ampliació de la depuradora cambrilenca en el seu pla d'inversions 2011-2014. Ens estan dient, i ells tant tranquils, que hem d'esperar dos anys com a mínim per acabar amb "la pudor de merda" que ara ens envaeix.

Als contenidors bruts perquè mai es renten i fan una pudor criminal (llegir el post), als camions d'escombraries que deixen un rastre de pudor de centenars de metres perquè tampoc es netegen, hem de sumar-hi una atmosfera contaminada que et provoca nàusees i sobretot, impotència al veure que tantes administracions són incapaces de resoldre aquestes problemàtiques. Avui es pot afirmar que Cambrils fa pudor però també es pot dir, amb perdó de les paraules, que els qui permeten que hi hagi aquestes males olors i parlen de solucions llunyanes "fan cagar".

Comentaris

Esther del Campo ha dit…
Ara mateix no sé si Cambrils fa pudor, fa una setmaneta que no m'hi passo, però les darreres dues setmanes, al capvespre i a la nit, a la carretera N-240, a l'alçada de Vallmoll, fa certa olor molt desagradable, que no sé d'on deu venir.
Veí de Vilafortuny ha dit…
Hola Òscar

Sóc un veí teu i confirmo tot el que has escrit. A Vilafortuny fa pudor i també en fa al Moli de la Torre, al centre i a tota la zona de costa. Però a l'Ajuntament nosaltres no els importem perquè ja els paguem cada any els impostos. A l'estiu els interessen els turistes que són els qui porten els diners extres. Ja s'ho trobaran d'aquí a un parell d'anys.
Salut i segueix denunciant les veritats.
Jacint Llaberia ha dit…
quina merda d'escrit, jejeje. És broma, molt bo. Canya al mono!
Oscar Ramírez ha dit…
Esther, malament. Ara veig que s'està pudrint mitja provincia i no únicament Cambrils. Fotut.
Oscar Ramírez ha dit…
Veí de Vilafortuny, molt bona aportació, una perla de text. Salut!
Oscar Ramírez ha dit…
Jacint, si que és cert que aquest escrit "fa cagar" jajajaja però què hi farem?
En aquest blog es parla de tot i sobretot si afecta la salut de les persones.
Oscar Ramírez ha dit…
A les queixes rebudes aquí cal que hi sumem la vintena de missatge, també queixant-se de les males olors, que he rebut al facebook.
bajoqueta ha dit…
Pos vaja que bé :(

A Tarragona cada 3 x 4 tenim a les nits unes olors de la petroquímica, que fan pensar que ens volen matar :)
Oscar Ramírez ha dit…
Bajoqueta, ja sé quines males olors vols dir. Al lloc on ara treballo, una fundació de medi ambient, estem denunciant el tema a diari i hem fet articles sobre el tema. Tot plegat és una vergonya.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS