JOVES ASSASSINS, VÍCTIMES ADOLESCENTS

La història es repeteix quan parlem de violència de genere, dels molts casos que es produeixen avui en dia i que acaben amb la mort de la dona en mans de l'home. Si ja és preocupant quan la víctima és de mitjana edat o frega la quarantena, imagineu-vos quan la dona assassinada és una nena, una adolescent.

Dic que la història es repeteix perquè cada cop que escolto que una jove ha desaparegut penso el mateix: la trobaran morta i segur que l'assassí és el seu novi. No és malpensar, és tenir el cap acostumat a un cicle que es veu cada cop que hi ha un cas d'aquests. Qui de vosaltres no ho ha pensat en algun moment?

El cadàver de la Laura Alonso va aparèixer després de dies de recerca i ara el seu novi és el principal sospitós. En el cas de Marta del Castillo passa el mateix tot i que, de moment, el cos de la jove encara no s'ha trobat i, si tirem de les hemeroteques a internet, trobarem desenes de morts violentes amb la mateixa víctima i el mateix assassí, mor ella perquè ell la mata.

Em preocupen aquestes morts violentes entre gent tan jove perquè es demostra que avui en dia, a part d'haver perdut molts dels principis més bàsics, la nostra societat va enrere i el tracte humà entre generes s'acosta més als dels temps de les cavernes que no pas als temps moderns que ens pertoquen.

Fallen moltes coses: l'educació dels pares no és la correcta, els nens s'han fet intocables a les escoles, els adolescents es creuen més llestos que els pares i els avis, en molts casos, ja no tenen aquell paper imprescindible que els havia correspost fins fa uns anys.

Comentaris

Anònim ha dit…
En el cas de la Laura Alonso ja s'ha confirnat que la va matar el seu novi. Que fort i quina vergonya de societat.
Agnès Setrill. ha dit…
És ja de nens que aprenen que poden dominar els pares, els mestres...
Nosaltres (la societat) els ho ha permés, no posant límits, perquè els límits en si mateixos, son molts cops, violents. I és clar, això no!

Així és que entenc que hi hagi qui es comporta com en la prehistòria, amb els instints més bàsics, sense humanitat.
Abans no n'hi havia perquè calia defensar el pa per demà, però i ara?
És una vergonya.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, és el què deiem al post, sempre acaba confirmant-se que el novi va matar a la jove adolescent. És molt trist. Si es matessin ells abans de matar als altres ens farien un favor.
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, ara no es pot fer res, ja hem perdut els principals valors (han perdut) i, com dius tu, els nens són els amos de casa i a escola. Són els intocables.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS