SILVIO, ETS UN PORQUET


El temps d'oci televisiu a Espanya és tan trist que avui hem pogut veure una entrevista amb la Patrizia, la prostituta de luxe que li va fer meravelles a Silvio Berlusoconi. Ha arribat a Antena 3 per no dir res, per no respondre a les preguntes més interessants per aquest món morbós que ens envolta. Consti que no sóc persona que es miri aquests programes però, tot fent zàping i veient que tots els canals ens ofereixen brossa, val la pena veure la millor brossa. Aquesta Patrizia no ha dit res de nou, ha estat una críptica de luxe, argumentant que allò que volem saber ho trobarem a les gravacions que, diu ella, ha entregat a les autoritats judicials italianes.
Vist i escoltat, sabem que en Silvio és encara més viciós i llefiscós (a part de feixista) del que sabíem i podíem imaginar. És una pena que una persona que, en teoria, governa una nació com l'italiana, tingui aquests hàbits.
El més trist, deixant a banda que la "chati del Silvio" vagi pel món cobrant i forrant-se gràcies a dos o tres treballets fets a un iaio com l'italià, és que al nostre país, es doni joc a aquests desgavells humans. Tenim uns governants que ens donen un exemple ben clar d'allò que no hem de fer pel seu bé. No els votem més, no escoltem els seus missatges. Fotem-los fora d'una vegada!
Per acabar, aprofitant el post i el seu inici, cal exigir que les televisions espanyoles o les nacionals, facin un canvi i ens aportin més cultura, menys pel·lícules i més realitat.

Comentaris

Apa Noi ha dit…
OSCAR
Amb la nova TV de la Floria, el tindras sol.lucionat aquest problema, dera l'ostia

pd/ aquest tio es gilipollas, es el president de la republica Italina, i permet que entrin i surtin tota mena d'aparells al palau com si res, fotos ,gravacions i mes .....
que ja surtiran
repeteixo per gilipollas
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, no em barregis sopa amb magdalenes, jajaja. Si que és curiós tan poc control per entrar i sortir del palau italià sense més.
Potser ja interessava a algu que aquestes gravacions sortissin fora.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS