20 de setembre 2009

Cal augmentar els impostos per garantir les pensions (ho diu Pepe Blanco) mentre un dels grans de l'economia espanyola, ara ja en hores baixes, no pensa votar els pressupostos de ZP i deixa el escó de Diputat a Madrid (ho ha fet Pedro Solbes) i als Estats Units es defensa el sistema que permet engreixar com a porquets als dirigents dels bancs, els mateixos que reben injeccions econòmiques dels seus governs (ho defensa Obama).

Ni San Pedro ens salvarà veient aquesta situació que se'ns pinta i on "el blanco" ens té negres i "el negre" (sense cap to despectiu) ens deixa blancs i atonits, sense aire per a respirar perquè Europa és com un mico de repetició i fa allò que executa primer el país dels yankies.


Al final resulta que el govern ZP s'ha gastat els diners dels avis en altres coses i ara ens acabarà de rematar amb impostos mentre a Solbes encara li queda una mica de dignitat per plegar i Obama ens comença a fer la perla, a fallar.

4 Responses so far.

  1. Anònim says:

    De esta "piara" hay que salvar a Solbes. El pobre ayudó en tiempos muy dificiles y ahora ha tirado la toalla ante la incompetencia de Zapatero.

  2. Marc says:

    Obama ha de ser més dur, tenir més mà forta contra els banquers. No pot ser que li prenguin el pel també a ell. EEUU domina massa a la resta de món i així ens van les coses.

  3. Anònimo, salvado queda.

  4. Marc, a mi també m'ha decebut en Obama. Crec que el primer país que ha de "tallar les ales" als banquers ha des ser el més ric. Cal que Obama faci un canvi radical en aquest sentit.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -