15 de setembre 2009


Primer van tenir la gosadia de dir que els venedors ambulants que es passen tres quartes parts del dia fugin de la Policia Local guanyen cada mes uns 5.000 euros. La frase va passar a la història de les estupideses i va quedar recollida en aquest post.

Ara ens diuen que a Cambrils els venedors ambulants s'han tornat més agressius i que perilla la integritat física dels agents de la municipal. Com no estan prou contents de la persecució diària contra aquesta pobre gent, distribuïdors meus si parlem de música o ulleres de sol, ara els pengen l'etiqueta de violents i així ja hi ha motius per començar a repartir llenya amb excuses (tot arribarà i ho explicarem).

Al voltant d'aquest tema cal que destaquem la frase d'un il·luminat, el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Salvador Colom, qui recentment ha dit, textualment com recull la Revista Cambrils, el següent:

"Els venedors ambulants il·legals, a banda de fer-nos la competència, donen molt mala imatge de Cambrils".

Poques paraules es poden dir però si es considera als venedors ambulants com "la competència" vol dir que venen el mateix que els comerços tradicionals i llavors tenim un problema: o els venedors ofereixen els mateixos productes de qualitat que els comerciants però a preus molt més baixos (llavors hem de comprar als venedors ambulants) o els comerciants ofereixen el mateix producte falsificat que ven l'ambulant i el fan passar per bo amb el corresponent increment de preu per robar als seus clients (i en aquest cas també cal comprar el producte als venedors ambulants i denunciar als comerciants per estafa).

Als qui acuseu de vendre material falsificat als venedors ambulants, mireu-vos bé el melic. Feu un passeig pel mercadet de la vila dels dimecres i mireu què hi trobareu, passegeu per primera línia de mar i compreu imitacions de perfums cars a quatre euros a les botigues de la zona o adquiriu ulleres de sol de marca, un euro més cares que les que ven el venedor ambulant, a comerços que tenen llicencia municipal i que fa anys que estan oberts.

4 Responses so far.

 1. que malo que soy says:

  i ara que tancaran el mercat de la platja....ai, quin encert van tenir en obrir-ho, no trobes, Oscar?

 2. Que malo que soy: jo crec que el mercat de la platja és un encert però quan les coses es fan malament, acaben malament o pitjor encara.
  I a Cambrils aquestes coses ja passen. Avui per cert, en línia amb el post, he comprat unes ulleres de sol a un venedor ambulant. 3 euros.

  Gàcies per la teva valuosa aportació.

 3. Frai Bernardino de Villegas says:

  A Cambrils es ven fum
  i es fuma herba
  Perquè a l'estiu fa farum
  i se sent pudor a merda.

  A Cambrils la policia
  nomes multa i sanciona
  perque entre els agents d'aquest cos
  no hi ha cap bona persona.

  A Cambrils els qui ara manen
  son tots uns bons xapuses
  que busquen carrecs més lluny
  i com no hi arriben, aqui mamen

  A Cambris hi ha molts poetes, professors i funcionaris
  i tots junts no son més
  que una colla d'ordinaris.

 4. jajaja que no Frai Bernardino, jajaja de primera. Molt bona poesia, feta a mida i clavada al màxim.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -