IL.LUMINATS (8): QUÈ ES VEN A CAMBRILS?


Primer van tenir la gosadia de dir que els venedors ambulants que es passen tres quartes parts del dia fugin de la Policia Local guanyen cada mes uns 5.000 euros. La frase va passar a la història de les estupideses i va quedar recollida en aquest post.

Ara ens diuen que a Cambrils els venedors ambulants s'han tornat més agressius i que perilla la integritat física dels agents de la municipal. Com no estan prou contents de la persecució diària contra aquesta pobre gent, distribuïdors meus si parlem de música o ulleres de sol, ara els pengen l'etiqueta de violents i així ja hi ha motius per començar a repartir llenya amb excuses (tot arribarà i ho explicarem).

Al voltant d'aquest tema cal que destaquem la frase d'un il·luminat, el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Salvador Colom, qui recentment ha dit, textualment com recull la Revista Cambrils, el següent:

"Els venedors ambulants il·legals, a banda de fer-nos la competència, donen molt mala imatge de Cambrils".

Poques paraules es poden dir però si es considera als venedors ambulants com "la competència" vol dir que venen el mateix que els comerços tradicionals i llavors tenim un problema: o els venedors ofereixen els mateixos productes de qualitat que els comerciants però a preus molt més baixos (llavors hem de comprar als venedors ambulants) o els comerciants ofereixen el mateix producte falsificat que ven l'ambulant i el fan passar per bo amb el corresponent increment de preu per robar als seus clients (i en aquest cas també cal comprar el producte als venedors ambulants i denunciar als comerciants per estafa).

Als qui acuseu de vendre material falsificat als venedors ambulants, mireu-vos bé el melic. Feu un passeig pel mercadet de la vila dels dimecres i mireu què hi trobareu, passegeu per primera línia de mar i compreu imitacions de perfums cars a quatre euros a les botigues de la zona o adquiriu ulleres de sol de marca, un euro més cares que les que ven el venedor ambulant, a comerços que tenen llicencia municipal i que fa anys que estan oberts.

Comentaris

que malo que soy ha dit…
i ara que tancaran el mercat de la platja....ai, quin encert van tenir en obrir-ho, no trobes, Oscar?
Oscar Ramírez ha dit…
Que malo que soy: jo crec que el mercat de la platja és un encert però quan les coses es fan malament, acaben malament o pitjor encara.
I a Cambrils aquestes coses ja passen. Avui per cert, en línia amb el post, he comprat unes ulleres de sol a un venedor ambulant. 3 euros.

Gàcies per la teva valuosa aportació.
Frai Bernardino de Villegas ha dit…
A Cambrils es ven fum
i es fuma herba
Perquè a l'estiu fa farum
i se sent pudor a merda.

A Cambrils la policia
nomes multa i sanciona
perque entre els agents d'aquest cos
no hi ha cap bona persona.

A Cambrils els qui ara manen
son tots uns bons xapuses
que busquen carrecs més lluny
i com no hi arriben, aqui mamen

A Cambris hi ha molts poetes, professors i funcionaris
i tots junts no son més
que una colla d'ordinaris.
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja que no Frai Bernardino, jajaja de primera. Molt bona poesia, feta a mida i clavada al màxim.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS