DIARI DE SES ILLES (3): CAP D'ANY I BONS PROPÒSITS

Per començar, MOLT BON ANY A TOTS I TOTES. Moltes gràcies per seguir llegint aquest espai i per participar-hi. Escric aquest post des de Pollença, a Mallorca, on ja sabeu que hi passem uns dies de vacances amb la Mar. La jornada d'avui ha servit per veure el passeig marítim del municipi, una llengua de mar inmensa, una platja molt llarga i un mobiliari urbà un pel vell. Salou guanya a Pollença en modernitat i bon gust en la decoració del seu passeig però encara voldría tenir els quilometres de més que té Pollença. Demà divendres, dia 1, sortirem a fer un vol pels pobles més propers. Inca podría ser la destinació escollida. Ara passo a explicar-vos els meus bons propòsits pel proper any.

El 2010 serà un any ple de bons propòsits però a diferència de plantejar-me si els faré realitats o marcar-me utopies, sé del cert que seran ben reals. Els darrers dotze mesos són per a oblidar i ara toca actuar, des de la fortalesa humana i la maduresa mental.
Comencem:

D'aquí a pocs dies s'anunciarà el guanyador d'un conegut Premi Literari i tindré l'honor de recollir-lo. De l'obra guanyadora i dels finalistes en naixerà un llibre i aquest fet em fa molt feliç.

Abans d'acabar el 2010 apareixerà un llibre que recull d'impressions de persones que hem utilitzat un espai cultural tarragoní que estarà d'aniversari aquest proper any i, entre els qui aportarem idees i vivències, hi serà un servidor.

Per Sant Jordi, si Déu vol, tindrem enllestit, conjuntament amb la meva cunyada, el llibre dedicat al meu germà Carles. Si no surt per la Diada no passa res perquè el que importa és que acabarà sortint.

A l'agost veurà la llum el primer llibre que recull els escrits d'aquest blog i que cavalcarà entre el juliol del 2006 i el juliol del 2009. Serà una obra extensa atès que ja hi ha, amb el que ara escric, 600 textos publicats.

Al setembre apareixerà el meu primer llibre de poesies. Ja en sé el nom i tinc part dels textos però, temps al temps.

Durant tot l'any seguiré col·laborant fent articles d'opinió al Tot Tarragona i a la RIET, la Red Internacional de Escritores por la Tierra.

A part d'escriure, dedicaré el temps d'aquest any a la meva família i la meva dona. Penso dedicar-me intensament a la meva feina i, si tot va bé, aquesta em portarà a viatjar a indrets ben llunyans.

Passi el que passi, sé que serà un 2010 millor que el 2009 i que els projectes que us comento en format de bons propòsits, seran realitat. A aquells que els faci mal tanta realitat, una bona corda i un bon balcó.

Nota: la foto d'avui l'he fet a Alcúdia, al port esportiu. Entre el mig de les barques i la mar hi neix aquest Estel de Betlem tan especial. Oi que és maco?
Segona nota: El vídeo és de la Rosana i és un tema que, a més de parlar d'amor, parla de l'absència de les persones estimades.


Comentaris

Anònim ha dit…
JA ESTA PENJADA ESTERO QUE TINGUEU MOLTES FELICITACIONS
SALUT PARES
APA NOI
Jordi Tudó ha dit…
Quina enveja!!

Gauideix i disfruta de les vacances...pels que no en tenim...


Et dessitjo un bon any 2010 per tu i els teus, ple de salut, amor i felicitat.

Salut
www.miradesalvent.blogspot.com
Esther del Campo ha dit…
Déu n'hi do quin any més complert que t'espera, Òscar. Així, espero que el 2010 estigui carregat d'aquests èxits, i moltíssims més :)

Una abraçada, feliç any, i que vagin molt bé les vacances per ses illes.
zel ha dit…
Caram, caram i caram! Nano, l'any de l'èxit!!!

Petons i enhorabona. Petons a la Mar!
Anònim ha dit…
FELISITATS¡¡¡¡¡¡¡
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies a tots i totes. Em feu molt feliç. Que passeu un molt bon any ple d'èxits!
Mon ha dit…
felicitats per la noticia via APA NOI es una gran noticia Oscar una abraçada a tots dos (espero que entre tanta feina que se't gira podem trobar un moment per prendre una cervesa i xerrar una estoneta)
Oscar Ramírez ha dit…
MON, la notícia de l'Apa Noi no és veritat, jajajajaja. Reconec que li ha quedat de primera però és fals, jajajaja.
Sobre el tema cervesa, cap problema. Et prometo que la farem.
Mon ha dit…
coi però aquest xic no sap que els iniocents van ser el 28? jajajaja
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, hi ha gent d'efectes retardats però el que val es la intenció, jajajaja

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS