PARANT LA MÀ I FENT PATRIMONI

Veient els patrimonis personals que inclouen propietats immobles, vehicles, estalvis i inversions a la borsa i que han declarat els nostres polítics, no és gens estrany que tothom vulgui dedicar-se a l'ofici i qualsevol que passa pel carrer acabi muntant un partit. Les coses serien diferents si a qui opta per ser polític se li exigis un cert nivell formatiu i la carrera de Ciències Polítiques. 
Descartant tanta palla existent entre la classe de governants que ara tenim potser aconseguiriem tenir gestors reals enlloc de persones que arriben al seient per cumplir el mandat posant la mà a final de mes perquè li caigui una paga que pot arribar a ser insultat pel ciutadà d'a peu.
No és bo ni lògic, ni hauria de ser legal, que hi hagi personatges que ocupin més de dos càrrecs públics i cobrin per cadascun d'ells. Cal aprimar l'administració com sigui per evitar allò que acabarà passant, que els ciutadans se'n cansaran de pagar i estar a l'atur i passaran a l'acció, a la revolta que dubto que es pugui aturar. 
Alguns em direu demàgog. Jo em considero realista. La sinceritat sempre es confon amb la demagògia.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS