17 de maig 2017Més que interessant la mostra de fotografies de Charlie Kwai que s’ha dedicat a captar els rostres dels treballadors de les grans empreses de negocis, especialment aquelles que operen a la borsa i mouen milers de milions d’euros, quan aquests acaben la seva llarga i intensíssima jornada laboral.

Que el treball mental esgota és una evidencia malgrat encara es posi en dubte avui en dia. La tensió de tenir a les teves mans la presa de decisions que poden fer variar els mercats borsaris i posar en risc grans capitals, passa factura.A Overtime, el fotògraf anglès mostra moments que no es veuen mai. Treballadors fumants desesperats, posant-se bé la camisa o la corbata, respirant de tranquil·litat... accions que fan després de patir nervis i jugar-se la feina i els nervis. El resultat és òptim, una radiografia d’un món que coneixem, el dels negocis de grans alçades, però que només intuïm en uns mínims.

Les finances no són per a tothom. Cal tenir sang freda i mà dura per sortir viu, cada dia de nou, d’aquesta selva que és el capitalisme que mouen i fan a mida unes quantes empreses. Aquests són alguns dels rostres de la "City" londinenca.One Response so far.

  1. Magnolia. says:    Las sevas caras son un poema, pero es que al ensant dema sant tornemi.ells pasan la tensio i els guanys per els altres.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -