25 de gener 2008

La història dels memes continua. Ja sabeu que es tracta d'una roda que cal seguir per evitar que les desgracies passin a ser companyes del dia a dia. Per això, com sóc una persona prudent que no vol dir pas supersticiosa, agafo el relleu d'aquest meme que em passa el Capità Tarragona. És un meme visual o sigui que aquí parlen les imatges i sobren més paraules. Us penjo el vídeo que he escollit. És un dels petits grans fragments de Little Britain, un visió de la BBC sobre els anglesos que no té pèrdua. Només ells poden fer aquesta auto-crítica que trobareu, en petits fragments, al Youtube. Passo aquest meme que finalitzarà el proper 23 de febrer a aquests tres blocaires: Diari de la Mar, Jordi Salvat i Tens un racó dalt del món. I de pas us recordo que ja estan en funcionament els meus dos nous blocs. A l'Illa dels plaers hi podreu descobrir un racó sicilià amb un encant únic i al blog Entrevistes podreu conèixer molt més a fons al popular i polèmic Ariel Santamaria.8 Responses so far.

 1. zel says:

  La mare que el va parir, quin cabronàs... I la gent riu? Ai, em penso que estic perdent el sentit de l'humor!!!!! Petons.

 2. T'ho has de prendre amb bon humor. Aquest gag no se'n enriu de la gent que va en cadira de rodes. És tot el contrari. Aquest personatge sempre surt, a cada capítol, i mentre el seu amic parla amb la gent i no hi és, s'aixeca i fa el que vol. El cas és que penso que aquesta sèrie té molts bons gags.

 3. Unknown says:

  merci company, però sincerament, quin problemaaaaaaaaa!!!!! jajajja
  farem el que podrem

 4. D'això es tracta, de fer el que es pugui però ja sé que ho faràs bé, jejeje.

 5. Quina capsa més original! jeje

  Gràcies Company!!

  Salutacions

 6. mossèn says:

  bo, molt bo, boníssim ... salut

 7. gràcies a tots!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -