ELS VOTARÀ SON PARE

Mentre tenim a Pin i Pon fent campanya i desqualificant-se l'un a l'altre, venent fum i llençant promeses que mai compliran, hem sabut les tràgiques dades de l'IPC espanyol del 2007 que ha xifrat el seu augment en un 4,2 per cent. A Catalunya, com som més xulos, vam pujar una dècima més. El resultat d'aquestes dades és ben clar i les xifres parlen per si soles: el petroli va tornar a pujar i fruit del seu augment vam pagar més diners per viatjar en autobús. El conjunt dels aliments i les begudes no alcohòliques va pujar el 6,6 per cent i en aquest cas, anem per pams. Si comparem el preu del gener del 2007 amb el preu actual, la llet val un 32 per cent més, el pa un 14,4 per cent més, els ous un 9,6, els cereals un 6, el pollastre un 10,2 i el peix un 1 per cent més (èpoques nadalenques a banda). Més dades: els productes lactis han pujat un 10 per cent, les fruites fresques un 7,8 i les llegums un 7,6. Els carburants, com comentava abans, han pujat en total un 14 per cent, la calefacció i la llum un 4,8, la telefonia un 0,8 i la roba i el calçat un 1,2. Podria seguir donant més dades perquè disposo de totes elles per capítols i puc saber fins i tot quan valia i quan val un paquet de pipes o una canya de cervesa però, en tot cas, no vull avorrir-vos perquè per provocar aquesta sensació ja tenim als polítics que ens desgovernen i guanyen sous d'escàndol buidant les arques municipals o estatals que és el mateix que buidar la cartera al poble. Del poble no en parlem perquè els sous augmenten el mínim i son per riure. Si que cal comentar una dada interessant i no és per fer broma. Les patates van baixar de preu i ara son més barates. Llàstima que els principals "patates" que son els qui triem a les urnes tinguin preu de caviar i treballin menys que el fotògraf del BOE. Que Pin Zapatero i Pon Rajoy segueixin fent campanya que, per part meva, els votarà son pare.

Comentaris

mossèn ha dit…
tot puja ... és el que s'anomena com l'efecte viagra !!! ... salut
Jobove - Reus ha dit…
bona mossèn !!

és el que toca fer, quedar-se a dormir, llavors manaran les dretes y ho tornaran a fer tan malament com és pugui i tornem a començar, no canviarem mai

solució: anar als mitings a tirar-lis ous !!!
Jesús M. Tibau ha dit…
A mi, com a funcionari de l'Ajuntament, cada any m'apugen el sou un 2% pelat. O sigui, que cada any perdo diners; enguany, en teoria, un 2,2%.
Per tant, en 10 anys, he perdut aproximadament un 20% del meu sou.
Trobeu que és normal això?
Anònim ha dit…
jesus m tibau
aquest any al teu ajuntament podeu demanar el aument que han tengut a l`Ajuntament de Tarragona , clar el politics el 37%, i tot gloria

salut

rcm
zel ha dit…
Doncs si no votes ni en Pin ni en Pon, tot plegat fara PUM.

Jo t'entenc eh?
Però estic molt, però que molt acollonida.

I em penso que no em puc quedar a casa de cap manera.

Més aviat demanaria votar doble, o triple, si s'escau.


Petons!
Oscar Ramírez ha dit…
Molt bona Mossèn. Llàstima que actualment siguin més car un quilo de platans que una caixa de viagres i que no faci el mateix efecte.
Té la Mà Maria, tens part de raó però encara que canvii el cicle tot quedarà igual. No importa si manen dretes o esquerres, tots van a arreglar la seva parcela particular.
Jesús, d'acord amb el que comentes i considero que és una vergonya que cal denunciar justament pel que comenta el seguent comentari que ens fa RCM.
Zel, jo penso anar a votar però tinc clar que no votaré a cap dels dos partits que ja ha governat el país i, sota el meu parer, no ho ha fet bé. Votar és un dret i un deure.
Anònim ha dit…
l'evolució dels preus depén en molt dels consumidors.
si tenim més diners, nostres o prestats, gastem més i els preus pujen.
mireu els pisos, per què van pujar de preu? per què hi havia molts diners tant blancs (estalvi dels pares + l'euribor anava baixant, recordar només que veniem d'èpoques del 14% a principis dels 90), com negre (moltíssima gent ha venut terres i propietats cobrant una part molt important en motxiles).
tot el que impliqui frau (i aquí incloc un % elevadíssim d'autònoms per exemple) genera inflació.
la veritat és que tots hem gastat més del que podiem i això només pot tenir un resultat, pujada de preus.

salutacions
ricardo santiago
Mon ha dit…
jo crec que tenim que votar a.........a qui?
Oscar Ramírez ha dit…
Ricardo i Mon, totalment d'acord amb els vostres plantejaments.
Toca passar-ho menys bé que fins ara i toca anar a votar.
Unknown ha dit…
Exacte

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS