SABATÉ, NO VAS BÉ

Sort que als delegats de la Generalitat no els votem perquè, en cas contrari, a ell ja l'haurien de botar. L'actual Delegat del Govern de la Generalitat, Xavier Sabaté, encara creu que pot ser blocaire i ocupar el càrrec que ocupa amb la mala virtut de donar classes que, com a máxim responsable del govern català, hauria de rebre. Al seu darrer post parla de l'accident de la Central Nuclear Ascó com si es tractés d'un fenòmen paranormal explicat per un ciutadà d'apeu. Sembla que vulgui llençar la "merda" al balcó del veí. Anem pam a pam. Analitzem el seu discurs.
Els PUNTS són d'ell i les CONCLUSIONS, meves.
PUNT PRIMER: A les nostres comarques fa temps que sabem que vivim en una zona amb instal.lacions que comporten risc. Molts de nosaltres no restem indiferents i apostem per incrementar la seguretat amb mesures de prevenció i, sobretot, d'informació.Aquesta darrera, la informació, és bàsica per establir la imprescindible confiança entre població i empreses que gestionen i administració que vigila. No sembla que, en el cas de l'empresa que gestiona les nostres nuclears, hi hagi la mateixa consciència.
CONCLUSIÓ PRIMERA: Ah!, admet que vivim en una zona amb risc!. Les empreses que gestionen aquesta seguretat (Vandellòs-Ascó) no li aporten els corresponents balanços o memòries o potser no les demana.
PUNT SEGON: Ara s'ha sabut perquè ho ha comunicat Greenpeace que si no, potser ni això, que s'ha produït contaminació radiactiva en forma de partícules de Cobalt, manganès i altres elements sense que puguem saber des de quan ho sap l'empresa ni per què ha fallat - o no i no se'ns havia informat ? - el Servei de Vigilància Radiactiva del Consejo de Seguridad Nuclear ni si aquest organisme va ser notificat o no.
CONCLUSIÓ SEGONA: Gràcies a Greenpeace s'ha sabut el què s'ha sabut. Gràcies a Greenpeace han sabut que la empresa els amagava detalls, segons vostè, importants? Vostè, com a Delegat del Govern de la Generalitat, no sabia res del Servei de Vigilància Radiactiva del CSN?
PUNT TERCER: Al segle XXI no és tolerable la falta d'informació, l'ocultació i els retards que les empreses que gestionen les tres nuclears catalanes - totes elles a les comarques del sud - practiquen de forma habitual i sistemàtica.
CONCLUSIÓ TERCERA: Té molta raó. No és tolerable que, al segle XXI ens falti informació i, gràcies a la inexistent operativitat del govern de la Generalitat a qui vostè representa, tinguem un silenci sistemàtic. Ah! perdó, vostè no en sabia res.
ÚLTIMA CONCLUSIÓ:
Vostè no pot exercir de Delegat de la Generalitat quan li sembli i llençar la brossa als altres a través d’un espai d’opinió que, com a representant polític que és, no hauría de tenir.
Vostè és Delegat de 8 a 15 hores o ho és tot el dia? Ho és en algún moment?
Senyor Sabaté, a mi no em representa i pel fet de tenir tant poca coherència per mantenir un bloc personal actiu vostè mateix on es ridiculitza argumentant opinions contraries al tarannà del seu govern o, aplicant-les sense el coneixement del govern a qui representa, li demano la seva dimisió.
Aprofito el moment per posar en funcionament una enquesta que veureu a la columna de la dreta. Voteu !.

Comentaris

mossèn ha dit…
ara, ja entenc perquè em picava l'entrecuix !!! ... aquestes partícules es van adherir a la pell i ... guau !!! ... quin gustet !!! ... salut
Anònim ha dit…
Això és vergonyos, un Delegadillo, com pot fer aquestes declaracions en un blog ni que sigue personal. No és la primera vegada que no esta a l'alçada. Un President que d'amaga, un Parlament que esta paralitzat i que el Tripartit II " Mas de lo mismo" però mentint públicament i un Delegat que no sap quines són les seves funcions i que no informa a la gent. Realment PENOS I VERGONYOS com ve essent últimament d'aquests anys. DIMISIÓ JA!!!!!!!!!

POCAHONTAS
Francesc Robert ha dit…
Sabaté,

Encara recordo la primera vegada que et vaig trobar. Era a la paella popular de la Pobla de Mafumet. Aquell dia també vaig conèixer la Bego Floria (ella encara no governava). El teu xòfer i jo vam compartir taula i reconec que era un paio molt trempat,.. vaig pensar,.. quina sort que té,.. això del cotxe oficial va molt bé per poder degustar un bon vi durant la menjada.

I així va ser, com et vaig conèixer. Una persona que sabia gaudir dels beneficis que li suposava ser delegat del govern.

Seria absurd qüestionar tot això si tot el teu treball fos el que els mínims requereixen. El problema és que això no és així. Penso que fa dies que no estàs fent una bona tasca. Tot plegat crec que t'hauria de fer reflexionar, treballar o fins i tot prendre decisions.

La política en la seva totalitat no és sempre viure bé.

Pensa-hi!
Albert Puñet ha dit…
Ultimament, el sabaté està avergonyint a molts ciutadans de Tarragona.

Les seves declaracions, cada dia més fora de lloc, no deixen lloc a una altra cosa que no sigui la dimissió o que, com a mínim, a les properes eleccions no el deixin tornar a presentar-se.

De veritat. em resulta un delegat LAMENTABLE.
Unknown ha dit…
Intentaré ser breu.
Lamantable tot el bloc del Sabaté. Començant per l'article en que fa referència en Ramirez i fent reflexió sobre tot el que diu aquest senyor sobre un altre polític, Joan Aregio.
Si teniu temps i ganes, feu una ullada en aquest article. Dona molt de si per veure com pennsa el Delegat. Tant odi acomulat no pot anar mai bé.
Algú explica com el va conèixer, jo també tinc per explicar com va ser la meva primera trobada.
" Parlo de fa molts anys, no recordo quants. En Borrell va venir a Cambrils a fer una visita. I algú va tenir la brillant idea de fer la roda de premsa a Ràdio Cambrils. Aquell dia, la meva mala sort, va fer que jo tingues que estar allà amb un encàrrec molt clar per part del director, Mar que no falti de res. No i va faltar de res, només i va sobra una persona el Sabaté que em el seu tracte em va fer sentir malament i menysprada, quan estava fent una tasca perquè s'ne va demanar per favor i que a més no cobraria mai. Ho he explicat per activa i per pasiva. Després he tingut que entrevistar-lo un parell de vegades i fins i tot dinar amb ell. La meva opinió és la mateixa que em va quedar a la memòria de fa molts anys. Evidentment vaig dinar amb ell per feina, mai per política.
Anònim ha dit…
Sabaté, Delgat del Govern,

IM=pre=sio=nante , es igualet que Jesulín de Ubrique MUSIC
Como sobre gustos musicales no hay nada escrito, se dice por ahí que a nivel musical Jesulín de Ubrique está a la misma altura que la de The Beatles o The Rolling Stones, pero no, no es cierto, porque como el tiempo se encargará de demostrar, Jesulín está muy por encima de los dos grupos británicos antes mencionados

Una de las razones del éxito es la perdurabilidad de sus canciones, han pasado tres décadas y temas como "Yesterday" de The Beatles o "Satisfaccion" de The Rolling Stones continúan estando de moda, sin embargo estoy en condiciones de asegurar que el estribillo de la canción más famosa de Jesulín " Toa, toa, toa, te necezito toa", continuará en boca de los habitantes de este país durante generaciones, de hecho cuando una persona se cruza por la calle con el diestro de Ubrique, surgen unas ganas irrefrenables de pronunciar el estribillo a viva voz

plega que si no et camtaremm el extribillo JESULIN

pd Això és vergonyos


Apa Noi
Anònim ha dit…
JESULIN parla

El sucursalisme en el seu bloc
Però no crec que sàpiga el seu significat
Val a dir que el catalanisme va ser un moviment polític que va sorgir a principis del segle XX i que va significar un trencament amb el dualisme polític de l'època i del sucursalisme espanyolista a Catalunya.
Dins el catalanisme polític cal destacar dues grans posicions ideològiques: un catalanisme conservador, de base burgesa (la Lliga Regionalista), que lluitarà per aconseguir autonomia política, però que també col·laborarà puntualment amb el govern central espanyol, i un catalanisme d'esquerres, progressista (ERC), de base popular, que arribarà a formular plantejaments independentistes.
El que cal preguntar al JESULIN és en quina branca del catalanisme polític està situat el seu partit, en la branca de la Lliga o la de l'ERC de Macià. Val a dir que el primer referent socialista, la Unió Socialista de Catalunya, es va integrar en coalició dins de l'ERC i va rebutjar el PSOE de l'època. Potser seria convenient que el JESULIN parlés amb 'Ensenyament de la Generalitat, que l’informaran que a quart d'ESO els infants de les escoles públiques de Catalunya estudien l'evolució del catalanisme i les seves connotacions polítiques, i a més podrà constatar que aquest concepte està actualment superat pel de nacionalista o independentista.

Recordi, JESULIN, que el PSC-PSOE és un partit sucursalista no sobiranista, per tant, no catalanista.

APA NOI



PER ULTIM DOS PERLES


Per últim, que difícil ha de ser intentar encolomar-nos als socialistes que som transvassistes
.
Un nacionalista no es deu al govern del seu país sigui el que sigui abans que al del “ país opressor “ ? No és això una falta de lleialtat al govern de la nació catalana ?

CANTEM TOTS

Toa, toa, toa, te necezito toa

Apa Noi
Josep (sl) ha dit…
Les actituds xulesques d'en Sabaté envers el ciutadans i l'insult dirigit per ell aquests és d'impresentable i indigne d'una persona que ostenti tal càrrec.
Ell no representa al PSC a Tarragona. Representa al govern, per tat a tots.
En Sabaté no hauria de confondre el seu partit i el Govern.
Jo li demanaria que si no sap portar el càrrec dimitís.
Mon ha dit…
parant de anar be o no, tu tens un regal sota el meu garrofer..ja passaras oi?
Unknown ha dit…
Anirem a llegir-lo... amb curiositat antinuclear...
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies a tots i totes per les vostres aportacions que comparteixo quasi en la seva totalitat.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS