UNA GRAN FESTA


La presentació del llibre "La Catosfera Literària" celebrada ahir dissabte a Vallromanes la recordarem sempre per la seva qualitat en l'organització i per la quantitat de blogaires desplaçats de diferents punts de Catalunya, 37 dels 100 que tenim un raconet a l'obra. L'acte el van obrir el Saül Gordillo, Marc Vidal, Toni Ibañez i en Jordi Ferré. Aquests quatre exponents del món blogaire i editorial no necessiten presentació i van estar a l'alçada com era d'esperar. Un jove quintet de jazz, la Jar Band, va amenitzar els diferents trams de la presentació que va tenir com a convidat per la lectura d'alguns petits fragments a l'actor Jaume Comas. Em vaig emocionar quan Comas va tancar aquest tast amb un fragment del meu text publicat al llibre. Personalment l'acte em va servir per conversar en persona amb blogaires amb qui comparteixo molts comentaris virtuals com la Joana o el Jesús, per establir contacte amb altres descobriments recents per a mi com el Marc i el Toni o per conèixer a blogaires, com la Marina, que fa poc que visiten els meus blogs i que ahir se'm van adreçar per fer petar la xerrada. Els estic molt agraït a tots i em sento molt content d'haver estat a aquesta festa literària-virtual acompanyat per la meva dona, la Mar, i un amic seu, en David, que a partir d'ahir és també amic meu. Bé, ell i tota la seva família que ens va rebre amb els braços be oberts a Santa Eulàlia de Ronçana. A tots, moltes gràcies. La foto que acompanya el post l'he agafat del blog del Toni Ibañez i és la foto dels 37 blogaires que ahir érem a Vallromanes.


Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
Per fi ens vam conèixer personalment!
Veig que has canviat la imatge del blog.
zel ha dit…
Ben bé allò de "ens trobarem a Vallromanes"
Enhorabona per la festassa!
Oscar Ramírez ha dit…
Jesús, et dic SI a les dues coses.
Al final ens hem conegut. Crec que, com jo, ets una mica timit. M'agrada o potser m'equivoco però en tot cas és la meva sensació. Ja em diràs.
Sobre la imatge del blog, al final l'he canviat i em feia molta mandra perquè quan crees noves plantilles o en poses de diferents a les del Blogger, menys els posts, perds el 95 per cent de material. No et queda res de les columnes laterals i cal tornar a fer-ho de nou. Malgrat tot, calia fer-ho i ho he fet i n'estic molt content que ho noteu.


Zel, guampissima, moltes gràcies a tu. El cert és que, dels blogs que visito diariament i dels blogaires amb qui estic en contacte constantment, n'hi havia pocs. Però n'he conegut d'altres que no els coneixia o els coneixia ben poc i això sempre es bo. Ens parlem!
mossèn ha dit…
molt guapos tots !!! ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Mossèn. Ara per "guapo" vostè i els seus comentaris.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS