01 de juliol 2008

Un home gran i un de jove conversen en un bar. El fill de l'home gran es casa a meitats de juliol i el jove amb qui parla és un dels convidats. Parlen sobre les moltes despeses d'una boda i en aquest cas, dels vestits.

La conversa:


Home gran: Mira, només el traje que m'he fet a mida al Pujol de Reus em costa 1.500 euros. Que car, noi, que car!
Home jove: Quan em vaig casar l'any passat el vaig comprar en una botiga que es diu El Magatzem i em va costar 150 euros. Ves allí home!
Home gran: Si és igual, per una vegada a la vida que me'l posaré.

6 Responses so far.

 1. el tema bodes és alucinant. l'únic bo d'això és muntar-te un negoci per aprofitar-te d'aquests descerebrats que estan disposats a gastar-se tots els seus estalvis en un dia

 2. una industria que no està en crisis, la fàbrica de polles pel cap a les despedides de solters i solteres, quina manera de fer el paperina

 3. Les despeses d'una boda s'han disparat excessivament, fregant l'esnobisme

 4. zel says:

  Ep, Óscar, els blabla m'agraden! Molt! Disculpes per fer campana, ja deus imaginar que és un final de curs, però tornaré als meus blogs amics fidelment! Petons!

 5. mossèn says:

  si es casessin a fonoll no hi hauria aquesta discusió ... salut

 6. Moltes gràcies pels comentaris. Veig que el tema nupcial dóna molt de si, jejejeje.

  L'Illa: els negocis que viuen de les bodes (són cada cop més) tenen molt marge de benefici. Hi ha molts sector implicats en un enllaç. El problema rau, com tu dius, en el tipus de boda que triis.

  Té la Mà: Sobre aquest element que comentes tinc una anecdota molt bona però llastima que no la pugui explicar en públic.

  Jesús: El problema és just aquest, que avui en dia per a casar-se sembla que hagis de fer la boda del segle i és una greu errada. Les coses, com més senzilles, millor.

  Zel: m'agrada que t'agradi aquest nou espai. No et preocupis per la campana, són coses que passen. Posa't amb els blogs que els trobo a faltar.

  Mossèn: gran idea, tots en pilotes i amb una mica de sort es consumeix el matrimoni abans de dónar el "Si vull".

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -