L'ALCALDE D'ASCÓ ÉS DEL MADRID


S'ha descobert que Rafael Vidal, Alcalde d'Ascó, és del Real Madrid. El color preferit de Vidal es el "blanco nuclear". També s'ha sabut que finalment el cementiri nuclear no es construirà a les comarques de Tarragona i s'ubicarà a Madrid, al soterrani de la seu central de la Conferencia Episcopal Española. El president de la Conferencia, Antonio Maria Rouco Varela, està encantat que la seva institució pugui gestionar un nou cementiri. Per compensar la pèrdua que Ascó ha patit Ascó al no aconseguir fer-se amb el magatzem de residus, el govern espanyol construirà a en aquest municipi una botiga de catifes perses on es podrà amagar ben soterrada, sense perill i amb la màxima elegància, tota la porqueria que sobri a la central nuclear del poble. També s'hi edificarà una Plaça de Braus amb entrada gratuïta pels asconencs ja que se'ls considera experts en l'art de la tauromàquia per haver estat torejats tantes i tantes vegades.
Inaugurarà la Plaça de Braus el torero José Montilla conegut popularment com "El niño de los residuos" perquè a cada plaça que ocupa hi deixa la seva tifa. La quadrilla la completaran els quatre regidors que CiU té a Ascó. El Rafael, el Josep, el Pau i l'Angelines són gent disciplinada i sabran acontentar al seu apoderat Artur.
Us ha agradat aquest post? Us ha semblat una ximpleria? Us ha fet riure? Benvinguts al món real!

Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
molt bo !!!

per cert felicitats pel premi de Constantí

salut
Jaume Pros ha dit…
Quin enrenou amb això d'Ascó. Mirem-ho pel costat positiu: d'aquí 450.000 anys els residus ja no seran perillosos. I, a més a més, si això peta algun dia, serem uns privilegiats: poca gent podrà dir que ha vist de tan aprop un espectacle pirotècnic de llums i colors tan bèstia.
Anònim ha dit…
Ves que no sigui veritat el títol! Sembla que, per molta reivindicació, la decisió està presa. La idea d'ubicar-ho on proposes em sembla perfecta.
Oscar Ramírez ha dit…
Té la Mà Maria, moltes gràcies amic.
Oscar Ramírez ha dit…
Jaume, serà millor que el concurs de focs de Tarragona, jajajaja. Un sol espectacle, únic i irrepetible.
Oscar Ramírez ha dit…
Albert, gràcies per compartir la proposta però pensa que se'n accepten d'altres. Que consti!
Salutacions!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS