27 d’octubre 2010

Magre favor fan alguns partits polítics a la nostra societat quan ara, just amb les eleccions autonòmiques a la cantonada i per tant amb la precampanya a punt del tret de sortida, han de convertir un tema seriós i delicat en una autèntica arma electoral. Parlo del Mercat Central de Tarragona i el seu projecte de reforma que ha estat aturat tot un mandat a l’Ajuntament per una trista ineficàcia dels qui havien d’impulsar-lo.

El dilluns, el diputat del PSC per Madrid, Francesc Vallès, anunciava que el seu partit presentaria a les esmenes dels Pressupostos Generals de l’Estat per a demanar una partida d’un milió d’euros per a les obres. I ahir dimarts era Esquerra Republicana qui augmentava la quantitat demanar tot dient que en sol•licitaran dos. I hores més tard, es sumava a aquesta mena de subhasta Convergència i Unió dient que ells en demanarien quatre.

Ja és prou trist que el PSC, partit que governa al consistori tarragoní i que ha estat incapaç d’aconseguir els diners que falten per començar les obres en tot un mandat, faci ara promeses al vent en un intent de sumar vots. I encara és més lamentable el paper d’ERC, partit que ocupa la presidència de l’empresa municipal Espimsa que és qui gestiona el Mercat, sumant diners a la proposta indecent i fora de to dels socialistes.

Ara resulta que a tothom li preocupa el Mercat. S’han gratat l’esquena i han passat del col•lectiu de venedors del Mercat, els comerciants de la zona del voltant i els veïns que hi viuen per acabar malvenent la seva trista imatge per quatre vots que no aconseguiran per aquesta via. Sort que alguns d’ells aviat tornaran cap a casa i deixaran de molestar en aquest escenari polític sempre estrany per als tristos mortals.

2 Responses so far.

  1. Anònim says:

    TRISTA SITUACIÓ. TRIST SERGI DE LOS RIOS.

  2. Anònim, trist, ben trist.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -