01 de gener 2011

De què ens serveix que Renfe traspassi part de les competències de rodalies al govern català si només començar l’any la Generalitat ens augmenta els preus dels bitllets un 3,1 per cent?

Perquè la Generalitat acompanya en la missió recaptadora al govern central, acte que evidencia que per sobre de les persones hi ha els diners, i ens puja els preus dels peatges que depenent del govern català un 3,2 per cent?

Després del gas, la llum, la bombona de butà, l’aigua, les rodalies i els peatges, de quina manera tenen previst sagnar-nos encara més els nostres governs?

Els dos primers nadons nascuts a Catalunya aquest 2011, el primer a Barcelona i el segon a Tortosa, eren de pares marroquins. El quart era d’origen algerià. Quines mesures prendrà el nostre govern per capgirar la situació sense foragitar als nouvinguts que s’han guanyat la seva estada a casa nostra?

6 Responses so far.

 1. Unknown says:

  Cada cop se'm fa més difícil creure i confiar en aquest sistema.

  Cal canviar les coses, però com?

  Vivim en un país, en un món desorientat i no ens podem permetre a més estar desencisats, si ens desencisem perdem i ens tanquem a casa...

 2. massa dubtes per a tan poques respostes.
  Bon any, malgrat tot

 3. zel says:

  Ja m'he posat (una mica) al dia, molts dies sense gaire visites, tu saps, i tant, què és això de sentir-se "desesmat", però miro, aquestes vacances, de passar per casa dels amics, que mai hauria d'haver deixat...

  Tens tanta raó...Res servirà de res, i el més trist és que no hi ha gaire res a fer, el corrent ens empaita i no hi ha sortides dignes...

  Bones diades, Òscar, un petonàs. Records que no s'esborren? Els compartim.

 4. Tondo, quedar-se a casa, com tu dius, ha de ser la darrera opció. El cas és que cal un canvi de sistema però no sé pas com fer-lo.

 5. Jesús, si que són massa dubtes però al menys els qui pensem, com tu i jo, el Tondo o la Zel, i molts més, demostrem que ens motiva l'entorn que ens envolta i que reclamem solucions. Bon any!

 6. Zel, potser no hi ha "sortides dignes" però segurament que tots tenim el nostre´"racó dalt del món" i això ens permet, com a mínim, no perdre'ns entre les grans masses que són conduïdes cap al barranc de la desinformació.
  Un petonàs i que el 2011 sigui molt generós amb tu i tots els qui estimes.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -