ENS HAN ROBAT REUS

El darrer anunci publicat per la companyia aèria de baix cost Ryanair (la del irlandès sonat que fa el ridícul cada cop que parla i exerceix de ploramiques periòdicament per intentar fer-nos pena per aconseguir més subvencions), no té pèrdua.

Si us fixeu bé en aquesta imatge que acompanya el post d’avui trobareu l’errada a la primera, a la part de baix, a la dreta. Ens han robat Reus! Com ho sentiu. Ryanair ens anuncia vols barats al Marroc amb sortida de Reus, a Barcelona.

A més de baix cost, els responsables de màrqueting de la companyia aèria, tenen baix nivell cultural i un nul coneixement geogràfic del territori on treballen. Ja es prou penós que hagin decidit endossar-nos la capital i melic de Catalunya quan fas la recerca a la seva web i veus que tot, sigui Reus o Girona, pertany a pixapilàndia.

Però encara toca més els nassos que t’ho imposin i recordin en un anunci publicat a un diari local que llegeix únicament la gent del territori que sap a la perfecció on cau Reus i de què és capital Barcelona. Anem malament, molt malament.

Ryanair no estima el territori. Per a ells, com també per alguns partits polítics i part dels qui manen a Madrid i Barcelona, les comarques de Tarragona són de segona. Ens hem de fer respectar més i si no els agrada, que aixequin el vol però per sempre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA