QUE ELS DÈUS ENS ACOMPANYIN I "DIOS REPARTA SUERTE"

Article publicat al diari online Tot Tarragona. En aquest post no s'hi accepten comentaris. Si en voleu fer, cal que els feu directament a l'article publicat al TT, en aquest enllaç.

TEXT

A Grècia li queden quatre dies. Una de les principals civilitzacions ens diu adéu mentre veiem com Europa es desintegra social, econòmica i moralment. Les borses, invents del maligne capital que ens privatitza les vides des de fa segles i molt especialment d’ençà que els Estats Units van començar a caminar i a trepitjar la part de planeta que no els pertanyia, són les fonts de vida i subsistència dels bancs, elements que ens ofeguen sense rancúnies malgrat hagin estat els nostres protectors en temps de bonança. 

Al país hel·lènic hi haurà revolta social, encara més. Veurem morts, víctimes d’un moment que ja no es pot aturar i que ens dibuixa un mal esbós del què havia estat un regnat amb molts Déus i que s’ha convertit amb una mala regna per la resta d’Europa que no hi ha Déu que la domini. 

Caurà Grècia i vindrà Espanya, fent referència al llibre de Cesare Pavese “Vindrà la mort i tindrà els teus ulls”. Podrem comprovar com no som els primers en caure i la ingnorància de nou viure conscientment com ocupem el segon lloc del rànquing de desgraciats que, amb el permís dels bancs, hem estirat més el braç que la màniga i hem permès que els propis bancs ens executin com fan, desprès de fornicar a plaer i sense problemes, les Amantis Religioses.

Solucions? Ben poques per no dir cap. O conquerim el poder a cop de força intel·ligent derrotant els bancs o obliguem a l’estat, comunitats autònomes i governs locals a aprimar les seves administracions. O eliminem vividors del regne o aquest regnat de poder politico-bancari, que ja ens ha condemnat, ens rematarà del tot.
O els qui ho han de fer aposten per un grn pacte d'estat, els dos grans partits per evitar les previsibles diferències idealistes que ens poden portar a la revolta innocent i desmesurada, o tenim els mesos comptats per culpa dels dos monstres politicoapoderats que ens governen d'ençà d'allò que encara creiem democràcia. Uns van crear el cinturó que s'ha engrandit i els altres volen eliminar forats deixant-nos sense respiració.

No tinguem por de canviar les coses, el moment, el futur que ja és incert. Abans que ho provoquin ells, preconitzem un cop d’estat social i fem-lo realitat amb una sola idea, un sol pretext, la supervivència. Posats a morir, i com ja estem mig morts, intentem renovar-nos eliminant als qui ens esclavitzen i enterren sabedors que ells no cauen perquè són les grans fortunes fetes sense suor i en nom dels qui ara hem de sacrificar-los a ells.

Que els Déus ens acompanyin!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS