COL·LECCIONANT CÀRRECS

Llegint la premsa del dia, i recordant alguna informació publicada ahir dijous, comproves fins a quin punt a alguns els encanta col•leccionar càrrecs per sortir a la foto. Sense citar escenaris ni noms, molts de vosaltres sabreu de qui parlo i a quina ciutat faig referència, comento l’actitud d’una persona que ocupa un càrrec públic que, sota el meu parer, sobra perquè no té cap importància i a més ens costa un ronyó i part de l’altre.

Com es dedica a estar a tot arreu, sempre ocupant un lloc a la junta directiva per aparentar, ara el seu càrrec públic és incompatible amb els altres vuit que ostenta a entitats de la ciutat i alguna administració. L’alcalde li va demanar ahir, un cop publicada la informació sobre la seva incompatibilitat, que dimitís.

Però ell ha plantat cara al batlle. Pot més el poder i la pasta que la coherència i la honestedat. I quan la balança es gira cap al costat del poder, que acostuma a encegar, passa el que passa i la persona emmalaltida pel poder no deixa la poltrona tot i que li mani la màxima autoritat de la ciutat.

La col•lecció de ciutadans contraris a la figura pública que representa aquest personatge, i al proper personatge, és molt nombrosa. Posats a parlar de balances si posem a un costat als partidaris i a l’altra als detractors els primers sortirien volant pel sobrepès al costat dels segons.

El proper mes de febrer serà cessat del càrrec oficialment però aquesta actitud rebel que ha assumit li dóna encara una pitjor imatge que la que ja tenia. Fa un prim favor a la ciutat i demostra fins a quin punt una persona és capaç d’intentar passar a la història com a bon ciutadà pel fet de tenir els càrrecs.

No sap però que els anònims, aquells que mai surten a la foto, són els veritables protagonistes de la vida social d’un poble o municipi. A ell ja el podrem recordar sempre per haver estat el col•leccionista de càrrecs que més fort es va agafar a la cadira. Li donem la enhorabona per aquesta demostració d’egocentrisme.

Comentaris

Unknown ha dit…
T'agafo l'enllaç.... i felicitats pel llibre nou :-)
Oscar Ramírez ha dit…
Cap problema amic. Moltes gràcies!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS