EL TURISME DE LA COSTA DAURADA: HOLA MUNDO. BIENVENIDO A WORDPRESS

Les eines de difusió del turisme són cada cop més importants. La competència és ferotge i tenir un espai web a la xarxa on es doni tota la informació i de manera fàcil és imprescindible. El viatger és cada cop més exigent i la recerca online li ha de ser senzilla, ràpida i eficaç.

A mi, amant dels viatges i tafaner professional de webs turístiques, m’encanta veure què em ven cada país, regió o ciutat a través de les seves pàgines oficials. Per això m’ha sobtat i decebut intensament comprovar els resultats de la meva ullada al turisme de la Costa Daurada.

He posat al Google la paraula clau com si fos un turista de fora: Costa Dorada.

I he anat a la web que apareix en segon lloc (la primera és d’una empresa de booking) i que és aquesta: http://www.costadaurada.org/

En aquest lloc hi surt una foto d’una pinya i un text que diu “Hola mundo. Bienvenido a Wordpress”. És una web buida, sense contingut, i que dóna una imatge pèssima. Ha estat aquí quan he pensat que el domini més lògic seria el punt com i per això he posat http://www.costadaurada.com/

Hi surt una pantalla amb la paraula “benvingut” en trenta idiomes i no hi ha res més, també està buida de contingut. I aquí decidit anar a la web de la Diputació de Tarragona i mirar si hi havia algun enllaç amb el Patronat de Turisme. A la part de baix hi ha el logo de de Costa Daurada i he fet clic a sobre per comprovar, encara més atònit i indignat, que em duia de nou al web http://www.costadaurada.org/ on ara, enlloc de la pinya, hi sortia una foto d’unes roques i de nou el missatge “Hola mundo. Bienvenido a Wordpress”.

Al final, per saber què passava, he esbrinat qui era el propietari dels dominis costadaurada.org i costadaurada.com i la sorpresa ha estat encara més grossa. Pertany a dues empreses que no tenen res a veure ni amb el patronat ni amb la Diputació.

Dit això, i fet el petit estudi de mercat, he descobert que qui busqui informació oficial de la Costa Daurada haurà de tenir molta paciència fins arribar a la web on hi ha el material oficial i que és http://www.costadaurada.info/

Si aquesta és forma de difondre la realitat del nostre territori i influir en mercats potencials que baixi Déu i ho vegi.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS