PASOLINI VIST PER CINC DIBUIXANTS




Fa uns 12 anys que conec al Miquel Villalba, dibuixant i humorista gràfic amb el nom artístic de “Elchicotriste”. La nostra relació d’amistat és d’aquelles empàtiques des dels principis, d’aquelles que permeten no veure’ns durant molt temps però notar-nos a prop quan ens retrobem. Quan vaig proposar al Miquel que prengués part al festival Al3Mura, va acceptar de grat des del primer dia. 

I així, ell ha anat sumant a la meva proposta, que passava per fer una exposició sobre Pasolini des de la vesant més artística d’un dibuixant, a altres companys de viatge. Al final s’han sumat al projecte, aportant les seves creacions pasolinianes, la Jésica Cichero i el David Pablo Pugliese des de l’Argentina, la Marilena Nardi des d’Itàlia i el Kap i ell mateix, elchicotriste, de la nostra terra.

El resultat el podreu veure al Centre de Lectura de Reus que és on hi haurà ubicada l’exposició de tots ells, una mostra que han titulat “Perifèria d’un somni” i que estarà a aquest espai del 14 al 29 de juliol. El dia 14, a les 19.00 hores, inauguració. No hi falteu!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA