TOT ÉS POSSIBLE ... I SENZILL

I tant que tot és possible. Tinc tanta voluntat per fer allò que em proposo que, sense voler-ho, m'ho he de repensar dues vegades. Fins ahir diumenge m'havia plantejat la possibilitat de tirar endavant, amb importants suports personals i d'amistat (d'això per sort en vaig molt sobrat des de sempre) un espai on aplegar totes aquelles informacions que llegim a diari amb la suma de la meva cullerada personal i un recull de titulars de tota la premsa, sense importar-ne el color o tendència (jo si sóc lliure i no rebo subvencions municipals de cap partit perquè curro per lliure i sense remordiments o tristors). Tot això que dic, aniria com sempre, ben rematat amb opinions molt diverses, independents que són aquelles que, els qui reben subvencions o tenen amargures no poden mai aprovar. Hi ha (havia) espai per la publicitat, per a les columnes d'opinió, retalls de premsa, hemeroteca, còmics, dibuixos, titulars, banners...

La gestació del projecte està (estava) molt avançada, a punt de veure la llum com podreu comprovar a la imatge que acompanya aquest post. Al final, fent ús de la elegància que sempre he tingut i que altres desconeixen, ho deixaré com una aportació pendent (dins d'un projecte) que no ha estat mai meu. Tampoc ha estat, to cal dir-ho, innovador i encara menys original. Aquesta tasca, posar en marxa quelcom digital i original) la podré posar en pràctica quan vulgui (fàcil per a mi que encara estic en actiu). Reitero el paper motivador, el fet de donar forma a una idea inicial (senzilla i ara ja caducada gràcies a la creació del Reus Digilital que es complementa amb el Baix Gaià Net, Revista Cambrils o La Veu de l'Ebre...) però aportant noms en els quals ningú hi pensava (ara hi són), i que he regalat a les orelles dels promotors d'aquest "nou projecte".
Trio seguir sent un periodista que viu al dia sense rencunies, sense odis cap a aquells que han de ser protagonistes d'un nou element que, en teoria, hauria de ser imparcial. Prefereixo seguir publicant, al ritme de sempre, els posts que llegiu als meus blogs i molt especialment al Tot és possible. Em quedo amb els espais que aconsegueixen que les paraules siguin opinió, que els missatges o posts enriqueixin a la majoria abans de posar limitacions i eliminar tots aquells que menyspreen les divergències i lloen el grupuscle que els envolta i alimenta.
Em decep rebre correus de blocaires que em parlen de mals rotllos a alguns "espaiets retroalimentats i anònims" on s'amenaça de portar als tribunals ja prou col·lapsats amb temes molt més importants a aquells que no pensin igual que els autors. Sap greu però sempre hi haurà categories i precedents. De moment, tornant a parlar de les apostes digitals, destaco la gran entrada i bona cabuda que ha tingut el
Reus Digital que, complementat amb la Veu de l'Ebre i l'amplia oferta que ens regalen tots els diaris, ràdios i televisions via xarxa, completa el ventall que ens permet enriquir-nos i estar prou informats. Tot allò que ens vingui serà de més, fer per fer.
P.D: (1) Sempre signo amb el meu nom, (2) Només tinc 2 IP's, (3) Crec que els qui han de requerir al seu espai la intervenció de forces i cossos de seguretat de l'espai estant ben malalts i (4) Sempre m'ha posat molt catxondo (al límit de l'extasi) veure com els qui volen amenaçar al món blocaire amb aquestes "xorrades" ho fan sota un nom anònim. Caro i craso error. De principiants que mai seran, ni això, becaris al món blogger.

Comentaris

caram! ja m'explicaràs més detalls. Una abraçada.
Anònim ha dit…
desconec l'originalitat de la idea (algú va dir-me fa molt que tot estava inventat, només canvia les barrejes que en fem) però m'ha agradat i lamento que de moment ho "aparquis".

confio en que algun dia hi tornis.
sí, ja sé que sona molt dropo però a banda de garantir-te que et llegiré amb freqüència poc més puc oferir-te...

una abraçada
ricardo santiago

pd.: per cert el teu email em "rebota" i no puc escriure't...fes-me'n un de prova a veure si cola...
Unknown ha dit…
Te bona pinta... i la foto de l'Andreu molt encertada!

Ànim!
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies als tres. De moment ho deixem aquí...
Oscar Ramírez ha dit…
He rebut unes desenes de comentaris (e-mails) animant-me a posar en marxa el mitjà que vaig comentar fa una setmana. De moment, ho dic per a tots i totes, és únicament un projecte que quedarà com a tal fins que ho decideixi. Deixem que el temps passi i, sobretot, que el Reus Digital crei el seu espai on no el tenia i l'amplii a altres indrets com està fent: ciutat de Tarragona, Camp de Tarragona...
Reitero que allò que ens vingui serà nou, malgrat siguin còpies, còpies noves. Jo tanco el tema aquí i penjo aquest comentari en aquest post i no on l'havia penjat simplement per una errada. Que ningú malpensi.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA