BLA BLA 4 - LA BODA

Un home gran i un de jove conversen en un bar. El fill de l'home gran es casa a meitats de juliol i el jove amb qui parla és un dels convidats. Parlen sobre les moltes despeses d'una boda i en aquest cas, dels vestits.

La conversa:


Home gran: Mira, només el traje que m'he fet a mida al Pujol de Reus em costa 1.500 euros. Que car, noi, que car!
Home jove: Quan em vaig casar l'any passat el vaig comprar en una botiga que es diu El Magatzem i em va costar 150 euros. Ves allí home!
Home gran: Si és igual, per una vegada a la vida que me'l posaré.

Comentaris

el tema bodes és alucinant. l'únic bo d'això és muntar-te un negoci per aprofitar-te d'aquests descerebrats que estan disposats a gastar-se tots els seus estalvis en un dia
Jobove - Reus ha dit…
una industria que no està en crisis, la fàbrica de polles pel cap a les despedides de solters i solteres, quina manera de fer el paperina
Jesús M. Tibau ha dit…
Les despeses d'una boda s'han disparat excessivament, fregant l'esnobisme
zel ha dit…
Ep, Óscar, els blabla m'agraden! Molt! Disculpes per fer campana, ja deus imaginar que és un final de curs, però tornaré als meus blogs amics fidelment! Petons!
mossèn ha dit…
si es casessin a fonoll no hi hauria aquesta discusió ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies pels comentaris. Veig que el tema nupcial dóna molt de si, jejejeje.

L'Illa: els negocis que viuen de les bodes (són cada cop més) tenen molt marge de benefici. Hi ha molts sector implicats en un enllaç. El problema rau, com tu dius, en el tipus de boda que triis.

Té la Mà: Sobre aquest element que comentes tinc una anecdota molt bona però llastima que no la pugui explicar en públic.

Jesús: El problema és just aquest, que avui en dia per a casar-se sembla que hagis de fer la boda del segle i és una greu errada. Les coses, com més senzilles, millor.

Zel: m'agrada que t'agradi aquest nou espai. No et preocupis per la campana, són coses que passen. Posa't amb els blogs que els trobo a faltar.

Mossèn: gran idea, tots en pilotes i amb una mica de sort es consumeix el matrimoni abans de dónar el "Si vull".

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS