BLA BLA 6 - EN MALLOL, ELS UN I ELS ALTRES

És el tema de conversa avui a la ciutat de Tarragona. Ho hem pogut llegir al Diari de Tarragona, al Punt i a diversos diaris de tirada nacional. Agustí Mallol té nova ocupació, nova feina. Us reprodueixo una petita xerrada escoltada aquest mateix matí a la terrassa del Moto Club, en plena Rambla Nova. La protagonitzen dos homes jubilats tot llegint el diari.

La conversa:

Home 1: Ostia tu! ja has vist això! Al Mallol ja li han trobat feina. Ja l'han ben enxufat els socialistes!
Home 2: I que t'extranya. Si tots són iguals.
Home 1: Coi! que en Mallol era convergent i ara xupa dels altres!
Home 2: Doncs ja esta! Aquest paio és llest que l'han colocat. Els burros són els altres que l'han posat on l'han posat.
Home 1: Per això no els vaig votar.
Home: A qui? als uns o als altres?

Recordeu l'acudit de l'Eugenio sobre les ovelles blanques i les ovelles negres?

Comentaris

zel ha dit…
Doncs sí, molt ben trobat, és ben bé l'acudit de les ovelles, quines' Per aquests, el cas és mamar (amb perdó de l'expressió...)
Óscar, ja començo a fer vida mig normal!!!!
Petonets!
Anònim ha dit…
el notari a picat i mira com vomita
quina pocavergonya
era qüestió de temps que el col•loquessin a algun lloc.
El problema es que hi ha massa gent que està acostumada a viure de la política, viuen del momio durant molt de temps, i quant aquest momio s’acaba, perquè tard o d’hora s’acaba, no son capaços de tornar a la feina que tenien abans. I tenen que buscar una recol.locació a dit.
Quant entres en política, has de tenir molt clar que es una feina temporal, i que evidentment té una data de caducitat, i tard o d’hora s’acaba, però existeixen personatges com l’Agustí que això no ho han entès així, i clar llavors tots els ideals que se suposa que han tingut canvien de la nit al dia, i quant va veure que el seu lloc perillava, ràpidament va anar a abraçar en Ballesteros, que entre d’altres coses es va passar 18 anys anomenant a Mallol el bufò de la corte, ( pero d’això ja no se’n recorden), però tot s’oblida si t’asseguren el momio.
Oscar Ramírez ha dit…
Bé Zel, així m'agrada, poc a poc tornant a la normalitat, jejejeje.
Per cert, vas molt ben maquillada a la foto.

Apa Noi, et veig cada dia més distret amb l'actualitat tarragonina. No et sulfuris. Això passa a les millors cases.
Oscar Ramírez ha dit…
Quim, coincideixo amb tu en part de la lectura que fas. El que lamento és que, com dius, molts polítics no sapiguen tornar a la seva feina anterior ni siguin conscients que això del càrrec electe és un fet ciclic. Ara, hi ha altres casos que cal lloar perquè si fan allò que han de fer.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS