POCA MULTA PER TANTA CARA

M'ha satisfet saber que la Generalitat de Catalunya ha proposat una multa de 21 milions d'euros a Endesa i Red Electrica Española per deixar sense llum a més de 320.00 abonats de Barcelona a finals del juliol de 2007. El caos va tenir lloc el 23 de juliol però en algunes zones afectades va prolongar-se uns quants dies obligant a modificar les dates d'algunes operacions quirúrgiques previstes per aquells dies als hospitals i, en el cas dels comerços de menjar i restauració a més de molts particulars, a llençar el menjar podrit o descongelat. Va ser una perla més de les companyies elèctriques que s'han convertit en una maquina de fer diners amb l'únic objectiu d'ingressar euros i no gastar-ne cap en la modernització de les línies i altres instal·lacions. Així van les coses gràcies a aquests monstres de la electricitat, talls en el subministrament a dojo i cap incentiu en el rebut per als afectats ni cap noticia de millores tècniques.
El que em preocupa és el fet que la sanció demanada sigui de 21 milions quan el màxim que es podria per llei demanar són 30 milions d'euros i a aquest fet cap afegir-li la possibilitat que tenen ambdues companyies de recórrer la sanció perquè al final serà molt minsa per no dir ridícula. Ha passat moltes altres vegades i a les comarques de Tarragona, les oblidades, ho sabem i no únicament en l'àmbit de les elèctriques. Quants vessaments de cru s'han produït a l'estiu a les nostres platges i quantes sancions han rebut les empreses responsables? Quants abocaments il·legals han tingut lloc al riu Ebre per part d'una empresa que ningú ha tancat? Quants talls de subministrament elèctric hem patit els darrers anys sense rebre cap compensació?

Que Tarragona és de segona per al govern de Barcelona i no existeix pel de Madrid ja ho sabem però espero que les elèctriques no se'n enfotin ara a la cara de la capital catalana i se'n vagin pagant quatre euros per les seves errades incomprensibles. En aquest poble, protagonista en aquest blog fa uns mesos, les coses segueixen igual.

Comentaris

Anònim ha dit…
proposar

Exposar o indicar a algú (una cosa) perquè la faci, l'adopti, la resolgui, l'examini, etc.

DEL DICHU AL HECHO
Mon ha dit…
com sabem que aquestes grans empreses arriben a pagar les multes que els imposen? i ha alguna manera de comprovar-ho? o tot es un muntatge de "boquilla" per tenir-nos contents?
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, molt bona apreciació que quadra i molt amb el perquè d'aquest post. Perquè al final i com diu també el Món, mai sabrem si paguen la multa que els toca. En el fons i aquesta és una percepció de la gran majoria de ciutadans a excepció dels que encara entenen el pacte fet per les esquerres pr governar al preu que sigui, anuncien que multaran per intentar convencer una part del país que creuen que encara es pot manipular. L'altra part, obviament, ja l'han manipulat al seu moment.
Anònim ha dit…
ja. ja, gua ,responsable de actividades pedagógicas gua que em tronxo,

responsable de actividades pedagógicas

no

no puc mes

MALLOL
responsable de actividades pedagógicas

, AIXO SI QUE ES BO

ANIREM A CLASE

JA, JA, GUAU
Oscar Ramírez ha dit…
Estàs molt divertit Apa Noi, trobo que t'ho passes d'allò més bé. jajajaja.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS