LE PEN, DE PENA

FOTO: Reacció d'un nen quan el toca un feixista

Si les coses no canvien molt aviat veurem una nova injustícia fruit de les lleis actuals i dels problemes que sempre sorgeixen quan algú parla de reformar-les. El Parlament Europeu està mogut i espantat davant les properes eleccions europees i més concretament en el dia que s'hagi de fer la sessió inaugural un cop celebrats els comicis. Aquest acte l'han de presidir, entre altres, l'eurodiputat més jove i el més gran. El problema és que el feixista Jean Marie Le Pen, fundador i lider de Frente Nacional i de 81 anys d'edat, es vol tornar a presentar a les eleccions i en cas de ser escollit, molt probable, seria l'eurodiputat més gran i hauria de presidir la sessió inaugural.La resta de parlamentaris no volen que això passi i aquesta oposició no té res d'estrany. Le Pen passarà a la història per algunes de les seves frases, gens memorables i del tot polèmiques. Segons ell "la ocupació nazi de França no va ser particularment inhumana" i "les càmeres de gas utilitzades pel regim nazi són simplement un detall de la història de la Segona Guerra Mundial". Com a cirereta final, aquest impresentable sempre ha negat l'holocaust i fa 20 anys va assegurar que "els malats de sida, al respirar, són un perill per l'equilibri de la nació. El malalt de sida es contagiós per la seva transpiració, la seva saliva i el seu contacte. És com una mena de leprós".
Fetes les lleis i amb els problemes que hi ha per canviar-les, el feixista Le Pen serà a la presidència de la sessió inaugural i els dia després ningú ho recordarà. A la història del món Le Pen serà, senzillament, un detall molt lleig.

Comentaris

La Familia Menta ha dit…
I tan lleig. Jo que sóc francesa m'avergonyeixo de tindre personatges com aquest en el nostre panorama polític, i encara me'n vaig avergonyir més quan va arribar a la segona volta de les eleccions presidencials. Com la gent pot votar un energúmen així?
Apa Noi ha dit…
menudo cabron
perdon
pero no se que calificativo ponerle
pd sin perdon MENUD CABRON
Agnès Setrill. ha dit…
La mala herba...I és que per tot arreu n'hi ha d'aquests. És increíble.
Oscar Ramírez ha dit…
M.Z ja sabem alguna cosa més sobre tu. Com dius, va ser una sorpresa que arribés a la segona volta i "sort" que se'l va pulir en Chirac.
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, jajaja, en que quedem: amb perdó o sense perdó?
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, haurien d'inventar un tallagespes per a personatges com aquest que, tal i com comentes, són mal herba. Sort que en el cas dels humans, la mala herba si que acaba morint.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS