MILLET: NO HI HA UN PAM DE NET

Ens diu El PUNT: Fèlix Millet, expresident del patronat de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música ha entregat al jutge una carta auto-inculpatòria en què confessa haver desviat per al seu benefici personal almenys 3,3 milions d'euros, que va destinar, entre altres usos, a reformar immobles de la seva propietat i a pagar viatges a la seva família. Millet mostra el penediment, demana disculpes i exculpa la resta de directius del Palau, a excepció de la seva mà dreta, el director administratiu, Jordi Montull, que també va participar de les irregularitats, segons la seva versió.


On hem arribat? Qué en fem ara d'aquest impresentable? Com és possible que puguin posar la mà a la caixa amb tanta facilitat?

A aquest senyor, això és un dir, li han de fer tornar els diners euro a euro, això és una utopia. Aquest personatge, gran català de cara a la galeria i gran xoriçó portes endins, ha de pagar el mal que ha fet a una institució tant important com la que ha representat i, de pas, a tots els qui hi creuen com ho fan també en aquest país. Quina pena de pecat i quin fàstic de pecadors!

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
dos fets terribles: que hi hagi persones així, i que ho hagin fet amb aparent facilitat.
barceloní i soci ha dit…
jo proposo que li expropiin els dos xalets que ha reformat amb els diners dels socis de l'Orfeó i les subvencions destinades al Palau i que les dues cases siguin cases de vacances dels socis, per setmanes com la multipropietat. Quin porquet aquest Millet!
Oscar Ramírez ha dit…
Jesús, ok a tot. Però el més lamentable és que puguin posar la mà a la caixa tan fàcliment. Quina pena de gent!
Oscar Ramírez ha dit…
Barceloní, em sembla una proposta més que digna. Si algu fa una campanya de recollida de signaturs en aquest sentit, seré el primer a signar.
totlomon ha dit…
http://www.flickr.com/photos/ltotimes/sets/72157622559982324/


aquí teniu les pàgiens fetes públiques del sumari del cas millet
Oscar Ramírez ha dit…
totlomon, moltes gràcies per aquesta aportació. Déu n'hi do com es complica el tema. Molt bona documentació, de veritat. A veure si els foten ja a la garjola a tots aquests xoriços.
Oscar Ramírez ha dit…
per cert TOTLOMON, quin blog vols que et linki al meu llistat de més interessants? Ho dic perquè en tens molts i no sé quin actualitzes més. Ja em diràs.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS