QUANTS ÀRIDS HEU GASTAT AVUI?


Llegeixo al diari EL PUNT:

Cada tarragoní fa servir 22 quilos d'àrids al dia, i se'n produeixen 7 milions de tones l'any.
Els ciutadans del Camp i de les Terres de l'Ebre fan un consum –directe o bé indirecte– d'entre 22 i 24 quilos al dia per persona d'algun tipus d'àrid, segons el Gremi d'Àrids de Catalunya, el qual fa un control de la producció de les pedreres al territori. A la demarcació, se sap que, a més, se'n produeixen de 7 a 8 milions de tones l'any, tot i que les xifres s'ajusten en funció de la demanda.

Per això us volia preguntar quants àrids heu consumit avui i a què els heu destinat. De pas també voldria saber a quants euros us costa el quilo i fins a quint punt esteu viciats en el consum d'aquests elements que provoquen greus adiccions.

Si podeu respondre la pregunta aneu acte seguit al metge de capçalera o demaneu el vostre internament en un psiquiàtric. Si no enteneu la demanda que us faig, benvinguts al club de ciutadans normals i sense cap tara visible. Per més que rellegiu la notícia no aconseguireu cap explicació clara. De tot en diuen periodistes i de tot en diuen caps de tancament de l'edició.

Comentaris

Agnès Setrill. ha dit…
Ja m'estava neguitejant, sort n'he tingut de l'últim paràgraf. :-))))
...I si, per desgràcia i crec que ja tots hi estem d'acord, que hi ha periodistes, i "periodistes"
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, jajaja, no perdis els nervis. Hi ha motius però no ho facis. Hauriem de saber quina substància consumeixen aquests periodistes abans de començar a redactar, jajajaa.
Anònim ha dit…
Jo no n'he gastat mai d'àrids. El que si gasto és mala baba quan veig articles com aquests i penso que algun periodista cobra per fer-los.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, si no gastes àrids malament perquè mai podràs ser una persona "dura" jejeje. Sobre el tema del periodista, li podem perdonar la redacció perquè potser és una persona que acaba de començar però encara té més pecat que la persona responsable del tancament i la qui es dedica a revisar les informacins, li donin el vist i plau a aquestes informacions surrealistes.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA