SENSACIONS DE LA SETMANA


Aquesta setmana m'ha deixat indiferent a nivell informatiu i això no és massa bo. He llegit que Cambrils acollirà una jornada sobre promoció turística i he pensat que Cambrils segueix fent pudor per culpa de la falta de previsió i la passivitat del govern de torn.
Vaig veure fragments del programa que presenta aquell que insultava als concursants d'OT i vaig arribar a la conclusió que aquest paio ja no em pot caure més malament perquè em cau fatal i el considero un impresentable que, sota les ulleres de sol, amaga un personatge fosc, un toca nens, un pervertit, un agressor.

Als Estats Units han descobert que el Todd Willingham, un jove de 23 anys acusat de provocar l'incendi en que van morir les seves tres filles, és innocent. Llàstima que el Todd morís el 2004 a la cadira elèctrica perquè el consideraven culpable.

I ha tornat al quirofan el primer pacient trasplantat de cara al nostre país. I he pensat que els metges, els qui tan s'omplen la boca fent la roda de premsa quan han acabat la seva intervenció, haurien de quedar-se ben calladets perquè després, quan els pacients empitjoren o se'ls moren, no tenen "ous" de fer una altra roda de premsa.

I ha passat la setmana laboral i ja en van tres sense el Carles. Demà tinc una boda i el diumenge un dinar familiar. Bon cap de setmana a tots i totes!

Comentaris

Anònim ha dit…
Ahir diumenge seguia fent pudor a Cambrils. I dissabte, i divendres...
Catalina ha dit…
Estos inventos quirúrgicos no pueden triunfar jamás en la vida. Son inventos del maligno.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, suma y sigue. Ara, com ha baixat la població, se sent menys. Però, que passarà el proper any?
Oscar Ramírez ha dit…
Catalina, esto de inventos del maligno queda bien, jejeje.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS