CINC COSETES

Cinc cosetes, aportacions importants i ben pensades.

Primera: No puc entendre com el President del Parlament de Catalunya, Ernest Manac, pot donar suport a l'acte de Reus quan va assegurar que faria de mitjançer en aquest "conflicte".

Segona: No comprenc com a Reus, on van de llestos en segons quins temes, poden sumar 197 entitats i hi sumen tots els balls i elements festius com si fossin associacions a banda. Sumar per sumar, que sumin els panteons dels morts il·lustres i segur que arriben al miler.

Tercera: No m'entra al cap veure que a Tarragona es farà una resposta popular a la ja feta a Reus. Les opinions de la polititzada portaveu del moviment Mou-te, no em diuen res i m'aporten, conjuntament amb les de la portaveu municipal, un sentiment de "baralla de campanaret i revenja de nen dolent".

Quarta: No entenc l'aparició de tants mediocres mitjans escrits en paper en uns moments on mana la xarxa i on tenim un antecedent, el "Més PSC", polititzat pel comissari rebel sense càrrec i rebotat (toca fer-ho en plural): CACA.

Cinquè: Si entenc (notícia del dia) que l'actual responsable dels Mossos d'Esquadra (Cos de Bastoners de Catalunya) sigui en un futur la cap de llista dels verds al parlament. Passarà de ser un zero a l'esquerre a ser un zero a tot Catalunya.


Atenció: Ull quan mireu l'entrevista que li han fet al president de la cambra de comerç de Tarragona. Tal i com seu, us podria treure un ull si li peta el botó de l'americana. Tanta imatge per acabar fent el ridícul. Pànic!

Comentaris

Anònim ha dit…
fa hores que em troncho, bonissim nen, bonisssim !
Anònim ha dit…
en Manac és un impresentable però pitjor són les flors com la Hortensia. Ja m'entens.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim 1, moltes gràcies, riure és molt sa.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim 2, oído cocina, més clar l'aigua.
Agnès Setrill. ha dit…
Jo no entenc perquè no en tenen prou en que es digui "Camp de Tarragona" si amb el nom ja tenen moltíssim. Sóc imparcial, t'ho creguis o no (que jo sóc de Valls).
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, els que viuen a la capital se la fan seva i els qui no hi viuen reclamen una segona capital. Tot plegat és una mica absurd. Ho va ser l'acte de Reus i ho serà el de Tarragona. Tots a treballar junts, coi!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS