ESMORZAR DE FORQUILLA

No he estat mai un amant del popular "fast food" tot i que en ocasions hagi exercit de devorador d'aquests hàbits alimentaris. Tampoc sóc massa amant d'aquest nou concepte anomenat "slow food" però també he gaudit de la seva pràctica en un parell d'ocasions. 

Un servidor aplica el mètode "vas food" que consisteix en això, "vas" menjant i quan estàs tip dius prou. I sóc un amant dels esmorzars de forquilla que cada cop tendeixen més a desaparèixer per culpa d'aquesta societat actual que viu sempre al límit i tot ho fa al moment i sense calma ni pauses. Al final, vulguis o no, t'obliguen a formar part del cercle tot i que ho pots evitar quan, sense cap motiu especial o tenint en comú l'amistat (un altre concepte esquarterat als nostres dies), et sumes a una taula amb persones que també trien aquest espai necessari de temps que permet, sempre amb l'excusa de menjar, establir converses, diàlegs i debats.

Perquè al final la vida són petits detalls i moments, xerrades sinceres i rialles, l'acció de compartir per notar-te més viu i més mortal. Jo vull ser d'aquest club que, i ara si que per sort, és cada cop de més privilegiats. Marxo a Cambrils, al Xiringuito Blaumarí de Vilafortuny, a esmorzar de forquilla. Llonganissa amb fesols, mitja tomaqueta fregida, uns quants alls passats per la paella, unes olivetes, un bon vi un cafetonet. Si us voleu sentir més mortals, ja ho sabeu... ni fast food ni slow food, aposteu pel "forca food" que és tal i com podriem batejar, amb l'anglicisme corresponent, aquesta mena d'àpat.

Comentaris

cantireta ha dit…
A quina hora quedem? Pinta bé.

Hi ha un bloc, Óscar, d'aquesta religió, http://esmorzarsdeforquilla.blogspot.com.es/,
però crec que ja és mort.
Oscar Ramírez ha dit…
Ep! Cantireta! ja he llegit la crònica de la trobada blocaire.

El blog que em comentes no el conec però ara me'l miro. Mil gràcies.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS