15 de maig 2014Com havia anunciat, ha arribat el moment de fer la gira de presentació del nou disc del XavisS als mitjans de comunicació. Avui dijous ens posem en marxa i estarem tot el dia viatjant a diferents indrets. Al mati ens centrarem a la ciutat de Tarragona. Primer a Tarragona Ràdio, després a Onda Cero i més tard a la Cadena Ser. Acabarem el mati al Diari de Tarragona i dinarem a Cambrils. 

A la tarda visitarem la Revista Cambrils, anirem fins a Constantí Ràdio i acabarem a Ona la Torre, a Torredembarra. De moment hem hagut de posposar el viatge a les Terres de l’Ebre fins d’aquí a un mes. Tot i això, aquest mati entrevistaran al XavisS, via telefònica, a Imagina Ràdio de Tortosa. També ens queda pendent tota la promoció a Itàlia que arribarà molt aviat de la mà dels amics que tinc allí i dels contactes que he fet aquests últims anys. 

Pel que fa a l’actuació d’ahir al programa “Els matins” de TV3, on el Xavi i la Virginia van cantar la cançó “Pol”, va anar tot de primera i us convido a veure el vídeo del moment concret fent clic AQUÍ

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -