18 de juny 2014


L’Antoine és el responsable d’una Companyia itinerant que viatja per tots els carrers i places de tot el món. La Companyia va de ciutat en ciutat per portar a les persones l’espectacle de la vida i porten, davant la mirada meravellada dels espectadors, la rocambolesca comèdia humana.  Acròbates, pallassos i saltimbanquis encanten a grans i petits amb la seva màgia, els fan somiar i els hi obren la ment a la imaginació. Cada integrant de la Companyia d’Antoine té la seva història particular que cal explicar i conèixer. I així serà.

Aquesta interessant introducció és l’essència del llibre “La Companyia d’Antoine”. Ahir me’l vaig trobar a l’obrir el meu apartat de correus. Me l’ha enviat l’amic Angelo Coscia, l’autor de l’obra.  L’Angelo és tot un expert en això de la màgia i la imaginació, en alimentar a les persones amb aquella dosi que tots hem tingut de petits i el petits gaudeixen ara. Treballa amb els nens, els fa espectacles de teatre i titelles amb personatges fantàstics i, sobretot, en gaudeix i és feliç quan és envoltat d’infants. 


Com podeu observar a la foto, la principal eina de l’Angelo és el “Teatrino di DIN DON” que com indica el nom és un petit teatre amb el qual, a través dels seus personatges i la interacció constant amb el públic, parla de la integració i de la capacitat d’acollir al nostre món la diversitat. Agraeixo a l’Angelo que m’hagi enviat aquest llibre. Aniré una mica més lent llegint-lo, perquè és en italià, però igualment el llegiré amb més plaer. És un regal molt especial.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -