PETITES CONCESSIONS



He de reconèixer, i mai m'he amagat, que donar per acabat un llibre sempre m’ha costat. Al final em quedo amb el dubte de saber si els textos escollits són els adequats sempre en funció de tots els que s’han quedat fora de la tria. Us faré algunes concessions. Aforo Completo i Agricultura Mental em van suposar quasi un trauma perquè treia i posava escrits. Els vaig acabar en dos moments molt delicats a nivell emocional i vaig decidir fer-hi molts canvis. 

Amb Invasió de Camp m’ha passat tot el contrari. Els textos que havia pensat en un primer moment són els que es publicaran. N’hi he sumat cinc de nous que mai he posat en aquest blog ni els ha llegit ningú. Tenen molt a veure amb fets recents que he viscut i el cos em demanava incorporar-los. 

Al final, una setantena d’escrits donen forma a aquesta invasió de camp interessant que donaré a conèixer el proper 6 de març a la ciutat de Tarragona Ja tinc data per la presentació a Reus, serà al mes d’abril tot just abans de Sant Jordi, i estic acabant de tancar el dia de la presentació a Tortosa que es farà a la llibreria La 2 de Viladrich. La propera setmana, aprofitant que baixo a aquesta ciutat, deixaré el tema lligat i us diré coses concretes. Teniu el calendari previst a la columna central del blog.

Fetes les posades en escena d'aquí, a finals de juny i a principis de juliol arribarà la petita gira per terres italianes. Però ara, de moment, abordem Tarragona. 

La bucòlica imatge que acompanya l'escrit té tota relació possible amb el meu concepte d'agricultura mental. Amb cada tractor he cultivat un escrit i amb dies col·lecciono escrits traduïts en llibres. I també tractors que jan han fet el seu servei.

Comentaris

cantireta ha dit…
Si no hi ha res de nou, vindré a Reus a fer-me un lloc entre el camp envaït pels teus escrits tan intel·ligentment bastits.

Xulos, els tractors...

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA