05 de febrer 2015Ha estat difícil escollir la setantena de textos que formen part del meu nou llibre “Invasió de camp” però finalment ja està feta la tria. Reconec que destriar és una tasca feixuga, que costa decidir quins escrits acabaràs mostrant als lectors i quins amagaràs, com faig jo, en un racó de l’armari on hi reposen les criatures menys agraciades. 

Invasió de camp ha quedat distribuït en quatre parts, quatre tipus de textos. Hi ha doncs escrits sensuals, existencialistes, metafísics i alguns dels textos fets quan vaig estar ingressat a l’hospital, ara fa uns mesos. I, com a complement, un llistat de totes les cançons que escolto quan escric i que ara podran escoltar, a través d’una playlist a Spotify, els lectors i les lectores. 

La portada del llibre és una foto que vaig fer a les illes italianes al setembre del 2013, quan vaig passar una setmana de vacances amb l’amic Alejandro. El llibre està enllestit i aquest mati el lliuraré a l’editor. Només faltarà fer-hi una ultima correcció per part dels filòlegs i enviar-lo a l’impremta. 

El 6 de març ens espera. Serà un gran dia. Promet i molt.  

5 Responses so far.

 1. M,en alegro molt i a moltes ganes de llegir-ho!

 2. cantireta says:

  Un llibre interessant, tant com el bloc d'on surt.

  :-)

 3. Roger S says:

  Enhorabona Òscar!

 4. Esperant a la sortida del teu llibre. No podré venir a l'acte de presentació però el compraré i ja faré de manera que me'l puguis dedicar. Molta sort.

 5. Ramon says:

  Allí em tindràs. Ara i sempre al teu costat.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -